Teoriasta käytäntöön: Palveluiden suunnittelu ja prosessien kuvaus

Kesto: 1.5 pv
Valitse päivä
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Kuvaus

Yhdistimme Digitaalinen palvelukatalogi - ja Käytännön prosessisuunnittelu -koulutuksemme ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi, jonka avulla hankit sekä palveluihin liittyvän teoriapohjan että käytännönläheistä prosessiosaamista. Tilaamalla koulutukset yhdessä sarjassa saat lisäksi huomattavan hintaedun. 

Justinin Digitaalinen palvelukatalogi -koulutus selittää keskeisimmät avainkäsitteet kuten palvelun määritteleminen, palvelustrategia, palvelusalkku, palvelutarjooma sekä palvelu- ja tuoteluettelot. On kyseessä sitten sisäinen tai ulkoinen palveluntarjoaja, nämä asiat ovat mille tahansa palveluorganisaatiolle keskeisessä roolissa. 

Käytännön prosessisuunnittelu -koulutus johdattaa läpi prosessisuunnittelun perusteiden. Tutuksi tulevat tavat kuvata prosesseja, niiden aktiviteetteja ja tehtäviä, sekä näihin liittyviä rooleja ja vastuita. Koulutus antaa hyvät eväät organisaation toiminnan ymmärtämiseen ja sen toimintamallien kehittämiseen.  

Koulutussarjaan kuuluvat seuraavat koulutukset 

  1. Digitaalinen palvelukatalogi
  2. Käytännön prosessisuunnittelu

HUOM! Koulutustoteutukset järjestetään kahtena tai kolmena eri päivänä. Tarkistathan aikataulun alta Ohjelma -kohdasta.

Ohjelma

PäivämääräAloitusaikaPäättymisaika
5.6.20248.3016.00Digitaalinen palvelukatalogi (luokkahuone) - 1 päivä
6.6.202412.0016.00Käytännön prosessisuunnittelu (online) - 0,5 päivää

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä
Aki Lähteenmäki
CPO
Justin Group Oy
Mika Lyytinen
Tuoteryhmäpäällikkö
Justin Group Oy
Pääkaupunkiseutu