Muu digitaalinen sisältö

Project Portfolio Management Playbook
Project Portfolio Management Playbook – an e-book with over sixty how-to articles on how to succeed in PPM. The book has three sections: Project Portfolio Management Project Management Risk Management

Thinking Portfolio Oy
Hinta
0 €
Hyvän salkkujohtamisen pelikirja
Kirjassa on yli 30 artikkelia projekti-, sovellus- ja palvelusalkun johtamisesta.

Thinking Portfolio Oy
Hinta
0 €
Projektisalkku White Paper
Tässä julkaisussa esitellään projektisalkkusovellus, joka on tarkoitettu kehittämishankkeiden strategisen tason johtamisvälineeksi.

Thinking Portfolio Oy
Hinta
0 €
Thinking Portfolio – Sovellussalkku – White Paper
Thinking Portfolio – Sovellussalkku – White Paper

Thinking Portfolio Oy
Hinta
0 €
PRINCE2 vinkit ja linkit
PRINCE2 vinkit ja linkit: Olemme koonneet sinulle aineistoa PRINCE2:sta: linkkejä ja vinkkejä. Täältä löytyy hyvät PRINCE2 templatet, esitykset ja videot, joiden avulla saat helposti ja nopeasti käsityksen PRINCE2:sta. Lisäksi mukana linkkejä harjoitustesteihin, joiden avulla voit harjoitella sertifiointitestiin.

Wakaru Oy
Hinta
0 €
IAM haltuun ymmärtämällä kokonaisuus
Tässä Coalan White Paperissa on kuvattu, miten pääset alkuun IAM -kokonaisuuden suunnittelussa kuvaamalla systemaattisesti IAM:in tavoitteet ja laajuus.

Coala
Hinta
0 €
Näin onnistut IAM:in käyttöönotossa
Tässä Coalan White Paperissa on kuvattu, mitä vaiheita IAM-ratkaisun käyttöönottoon tyypillisesti kuuluu ja mitä niissä on huomioitava, jotta pahimmat sudenkuopat vältettäisiin.

Coala
Hinta
0 €
Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto jäsenmaksu
Wave - Wakaru Asiakaspalveluverkosto jäsenmaksu. Wave -jäseniä yhdistää halu kehittää oman organisaation asiakaspalvelua. Wave tarjoaa asiakaspalvelun kehittämisen tueksi aktiivisen ja asiantuntevan verkoston, kilpailuja (mm.Vuoden Service Desk ja Contact Center) ,koulutuksia, neuvontapalveluita, yritysvierailuja sekä ammattilaistapahtumia. Liity yli 60 organisaation joukkoon.

Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto
Hinta
490 €
(+alv. 24%)
Jokaisen kyberturva -verkkokoulutus organisaatioille - Demo
Yritysten digitalisaatio tuo tullessaan valtavat mahdollisuudet toiminnan tehostamiseen ja kulujen vähentämiseen. Digitalisaation positiivisten vaikutusten saavuttamiseksi yritysten on kyettävä vastaamaan digitalisoitumisen mukanaan tuomiin uuden tyyppisiin johtajuuden, toimintatapojen ja kyberturvallisuuden muutostarpeisiin.

Insta Group Oy
Hinta
0 €
Henkilöstökysely
Luotaimen henkilöstökysely perustuu uusimpaan tutkimustietoon. Ydinkäsitteenä on työn imu, jonka tiedetään parantavan tuottavuutta, innovatiivisuutta ja työhyvinvointia. Sähköisen kyselyn lisäksi voit tilata Luotaimelta myös tulosten purkamiseen liittyvän tilaisuuden ja ammattitaitoisen ja kokeneen henkilöstövalmentajan, jonka avulla kehittämispäivä sujuu.

Luotain Consulting Oy
Hinta
1,100 €
(+alv. 24%)
Valmentavan johtamisen ydintaidot
Valmentavan johtamisen ydintaidot -kyselyn ja sen pohjalta tehdyn raportin ja valmennustapaamisen tavoitteena on auttaa esimiehiä kehittymään valmentavan johtamisen taidoissa. Tarkoituksena ohjata esimiestaitojen kehittämiseen, ei vain niiden pelkkään arvioimiseen ja tutkimiseen.

Luotain Consulting Oy
Hinta
550 €
(+alv. 24%)
Henkilöarviointi
Henkilöarviointi rekrytoinnin ja uravalmennuksen apuna.

Luotain Consulting Oy
Hinta
650 €
(+alv. 24%)
Vuolearning oppimisalusta
Ketterä ja helppikäyttöinen oppimisalusta verkkokurssien toteuttamiseen ja monimuoto-oppimisen tueksi. Alustalla voi jakaa sisältöjä, käydä keskustelua ja tehdä tehtäviä. Uuden kurssin luominen onnistuu näppärästi konvertoimalla vanhat powerpointit ja wordit mobiiliystävälliseksi ja interaktiiviseksi kurssimateriaaliksi. Nopealla editorilla on helppo muokata ja päivittää sisältöjä.

Vuolearning
Hinta
1,800 €
(+alv. 24%)
Kohtaamisia17 keynote video Kaupassa asiakaspalvelu korjaa ongelmia joita ei pitäisi olla Valtteri Lindholm, Varusteleka 46:22
#Kohtaamisia17 Keynote Valtteri Lindholm, Varusteleka. Esityksen otsikko "Kaupassa asiakaspalvelu korjaa ongelmia joita ei pitäisi olla. Varustelekan lähtökohtana on, että introvertin suomalaisen ei tulisi tarvita kohdata asiakaspalvelijaa missään muodossa, ja saada silti huippupalvelua vaativiinkiin tilanteisiin.

Wakaru Oy
Hinta
0 €
Prosessipäivät 2018 Digital Video Library
Prosessipäivät 2018 Digital Video Library

Wakaru Oy | Useita tuotepaketteja
Hinta
100 €
(+alv. 24%)
Koulutusbarometri 2017
Oppia.fi kumppani Koulutus.fi toteutti loppuvuonna 2016 vuotuisen kyselyn koulutusalan kehitysnäkymistä. Kyselyssä selvitettiin kolmen eri vastaajaryhmän eli henkilöstöhallinnon, toimihenkilöiden ja koulutusalan ammattilaisten näkemyksiä muun muassa koulutusalan tilanteesta, koulutushankinnoista ja kouluttautumiskäytännöistä. Lataa Oppia.fi laatima yhteenveto tutkimuksesta.

Wakaru Oy
Hinta
0 €

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!