Uusi esihenkilö - inspiroidu lähijohtamisesta

Tarjouspyyntö asiakaskohtaisesta toteutuksesta

Kuvaus

Kun pelikortit on valmiiksi jaettu

Aloittavan esihenkilön näkökulmasta olosuhteet toiminnalle tulevat usein annettuina. Tiimin jäsenet tulevat usein valmiina, samoin organisaation muut reunaehdot ovat valmiina odottamassa. Tuoreelta esihenkilöltä odotetaan paljon ja heillä on myös itsellään kova halu onnistua tulevassa tehtävässään. Häneltä odotetaan tuottavuutta parantavien toimintatapojen ja johtamiskäytänteiden uudistamista, kovaa energiatasoa sekä vahvaa positiivista otetta tekemiseen.

  • Miten lähden rakentamaan yhteistä tahtotilaa?
  • Miten tiimin näkyvät ja piilevät voimavarat valjastetaan käyttöön?
  • Mikä on uuden esihenkilön etsikkoaika ja miten se kannattaisi käyttää hyödyksi?

Vältä sudenkuopat

Alkuvaiheessa on tärkeää, että esihenkilö ottaa asemansa, vakiinnuttaa oman johtajuutensa, hahmottaa työalueensa sekä rakentaa vision, mihin suuntaan lähtee tiiminsä kanssa matkalle. Tämän hän tekee uuden ajan johtamistyylillä – kuunnellen, arvostaen, osallistaen, inhimillistä jämäkkyyttä osoittaen.

  • Mitä ovat tyypillisimmät aloittavan esihenkilön sudenkuopat?
  • Miten vältän joutumasta sudenkuoppiin?
  • Entä miten selviän, kun löydän itseni sudenkuopista?

Inspiroidu johtajuudesta!

Aloittavalla esihenkilöllä on otollinen aika ottaa haltuun sellainen johtajuus, jota tekee itselleen luontevalla tavalla. Tämä edellyttää kiinnostusta itsetuntemuksen vahvistamiseen sekä johtajuuden eri näkökulmien pohdintaan. Tällainen johtaja rohkaisee myös työntekijöitä tutustumaan itseensä ja huomaamaan omat vahvuutensa ja kehittämiskohteensa.

  • Hyvän johtajuuden resepti tiedetään, se on yksinkertainen ja järkeenkäypä. Mutta miten käytännössä teen hyvää johtamista?
  • Millaisia esteitä on hyvän johtamisen toteutumiselle?
  • Miten kaikista haasteista huolimatta kasvan hyväksi johtajaksi?

Kenelle koulutus on suunnattu?

Kaikille uusille esihenkilöille, jotka suhtautuvat intohimoisesti oman johtajuutensa kehittämiseen ja haluavat tehdä johtamistyöstään itselleen ja muille merkityksellistä ja palkitsevaa.

Kouluttajana kokenut johtamisen ammattilainen

Kouluttajana toimii johdon ja esimiesten työnohjaaja, työyhteisövalmentaja Tanja Peltovuoma Valmennustalo Wimmaasta. Tanjalla on 25 vuoden johtamiskokemus hyvin erilaisista työympäristöistä. Kouluttajana hän on voimaannuttava, innostava sekä käytännönläheinen. Kouluttajana hänelle on tärkeää sytyttää oivalluksia sekä käynnistää koulutettavissa omia sisäisiä pysyvään muutokseen tähtääviä prosesseja.

Ennakkotehtävä

Kouluttaja lähettää ennakkoon lyhyen pohdintatehtävän, jonka tarkoituksena on orientoitua tulevaan koulutuspäivään. Kouluttaja hyödyntää vastauksia myös sisällön tarkemmassa kohdistamisessa esiin tulevien tarpeiden mukaisesti.

Wave-jäsenetu valmennuksessa

Wave-jäsenille valmennuksen normaalihinnasta -200 €/osallistuja. Wave-jäsenhinta päivittyy ostoskorissa, kun olet kirjautunut työsähköpostilla Oppiaan. Tarkista voimassaolevat jäsenyydet TÄSTÄ.

 

​​​​​​​Wave Akatemia

Wave Akatemia tarjoaa tasokkaita ja monipuolisia niin asiakaspalvelutoiminnan kuin asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyviä valmennuksia. Kaikki Akatemian valmentajat ovat ansioituneita ja kokeneita toimialan ehdottomia huippuosaajia. Akatemian tarjonnasta voit valita joko yksittäisiä teemoja tai ottaa vaikka kaikki osiot oman asiakaspalvelutoiminnan kehittämisen tueksi. Katso Wave Akatemian tarjonta asiakaspalvelun kehittämiseksi tästä!

Liity mukaan Wave asiakaspalveluverkoston jäseneksi!

Wave on asiakaspalvelun ammatillinen verkosto. Waven yli 100 jäsenorganisaatiota yhdistää halu kehittää asiakaspalvelua. Wave tarjoaa asiakaspalvelun kehittämisen tueksi aktiivisen ja asiantuntevan verkoston, kilpailuja (mm. Vuoden Service Desk ja Vuoden asiakaspalvelu), koulutuksia, yritysvierailuja sekä ammattilaistapahtumia. Ota yhteyttä Waven liiketoimintajohtaja Johanna Rakemaahan johanna.rakemaa(at)wakaru.fi tai osta suoraan Oppiasta!

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä