Aistit ja karisma - tiimisi uudet neuvotteluvaltit

Kesto: 1.0 pv

Kuvaus

Haluatteko onnistua entistä paremmin neuvotteluissa asiakkaiden, kollegoiden ja esihenkilöiden kanssa? Aistit ja karisma - tiimisi uudet neuvotteluvaltit -valmennus tarjoaa tehokkaita työkaluja ja lähestymistapoja, jotka vahvistavat neuvottelu- sekä vuorovaikutustaitoja. Valmennus keskittyy siihen, miten aistihavaintoja ja karismaattista läsnäoloa voi käyttää tehokkaasti hyödyksi neuvottelutilanteissa, parantaen samalla sekä henkilökohtaista että tiimin yleistä suorituskykyä.

Valmennuksen hyödyt

Tämä valmennus auttaa osallistujia tunnistamaan karismaattisina pidetyt piirteensä, vaikuttamaan neuvotteluiden tunnelmaan kaikkien aistien kautta ja tulkitsemaan neuvottelukumppanin reaktioita. Opitte myös tunnistamaan asiakkaidenne vuorovaikutustyylejä ja mukauttamaan omaa käytöstänne niiden mukaan. Ympärillänne olevien henkilöiden päätöksenteko helpottuu ja teidän ideanne tulevat paremmin kuulluiksi. Tämän valmennuksen jälkeen pystytte tekemään työtä entistä vaikuttavammin.

Sisältö

Valmennus on kaikkea muuta kuin perinteiset kalvosulkeiset: päivä on täynnä havainnollistavia ja konkreettisia harjoituksia, jotka jättävät taatusti muistijäljen ja parantavat näin oppimista. Räätälöimme valmennuksen juuri teidän organisaationne toiveiden pohjalta, joten voit olla varma, että saatte juuri teitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Valmennuksen kesto

1 päivä

 

Järjestäjä