Lean-startti

Tarjouspyyntö asiakaskohtaisesta toteutuksesta

Kuvaus

Tämä kokonaisuus on sinulle ja tiimillesi, jos haluatte oppia jatkuvan kehittämisen perusasiat helposti työn ohessa

Tunnistimme päivittäisessä lean konsultoinnissamme, että asiakkailla oli tarve oppia lean perusasiat, jotta he voivat paremmin arvioida mitä hyötyjä lean voisi tarkoittaa heidän kontekstissa, mutta ajan irrottaminen opiskeluun koettiin vaikeaksi.
 
Teimme yhdessä Gälliwasheren kanssa lean starttipaketin, jossa ei edellytetä lainkaan erikoisterminologian opistelua tai muuta ennakkoperehtymistä lean menetelmään. Mutta joka tuo osallistujille välittömästi konkreettista hyötyä.
 
Asiakkaan omassa kontekstissa ja omalla sisällöllä pidettävä koulutus mahdollistaa suoran linkin oppimisen ja kehityksen välille.
Länsimaissa teemme helposti eron päivittäisen johtamisen ja kehittämisen välillä: “Johtaminen + kehittäminen”, kun taas Toyotalla: “johtaminen = kehittäminen”
 
Kokemuksemme mukaan myös “tekeminen = oppiminen” toimii erinomaisesti. Tämän vuoksi haluamme tehdä oppimiskokemuksen osallistujien omassa kontekstissa ja omilla sisällöillä. Jos sinulla on tiedossa 3-8 henkeä samasta organisaatiosta, tulkaa yhdessä ottamaan lean haltuun.

Ohjelma

Oppimiskokonaisuus käsittää kolme vaihetta:

1. Ennen sessiota (noin viikko ennen varsinaista sessiota)
Valmistaudutaan, jotta aika yhdessä tulee käytettyä mahdollisimman hyvin
Kontekstin ja osallistujien valinta
Organisaation lean kypsyyden mittaus osallistujien silmin
2. Session aikana (1/2 päivää)
Osallistava keskustelu ja yhdessä tekeminen
Codento tuo pöytään
 • Monissa vesissä keitetyn lean ammattilaisen
 • Syvällisen lean ymmärryksen selvällä suomenkielellä
 • Osallistavan ja innostavan ilmapiirin
Asiakas tuo pöytään
 • Päivittäisen työkontekstinsa
 • Tarpeen oppia ja kehittää toimintaa
Ohjelma
 • Lean lyhyt historia
 • Lean periaatteet
 • Lean aihealueet ja niiden riippuvuudet
 • Lean kypsyyden mittaustulokset
 • Aihealueiden ja näkökulmien läpikäyminen organisaation kontekstissa
 • Kehityskohteiden tunnistaminen
 • Dynaamisen kehityssuunnitelman luominen
3. Session jälkeen (noin viikko session jälkeen)
Seuranta valittujen kehityskohteiden etenemisestä
Organisaation lean kypsyyden mittaus osallistujien silmin
Loppuraportti
 

 
Codento on lean-ohjelmistokehityksen edelläkävijä ja digitaalisten palveluiden kumppani, joka hyödyntää ketterän kehityksen keinoja. Räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut ja lean-menetelmäkehitys ovat keskeiset liiketoiminta-alueemme.
Codenton asiakasprojekteissa sekä yksityisellä että julkishallinnon puolella työskentelee 50 ammattilaista. Lean-tiimimme on poikkeuksellisen kokenut, ammattivuosien keskiarvo on 20 vuotta.
 
Miika Kuha
Black Belt Six Sigma –osaaja. 10+ vuotta Nokian ja Microsoftin laajojen lean-projektien vetoa, globaaleja hankkeita sekä tuotannon ja valkokauluspuolen prosesseja.
 
Karoliina Luoto
Ketteryysvalmentaja ja –konsultti, jonka sydän sykkii etenkin ostamiselle, tuoteomistajuudelle sekä hankeohjaukselle. Kokenut lean-kouluttaja ja -sparraaja.
Lue lisää ajatuksiamme täältä:
Lean-projektikartta - miten saan järkeä ensi vuoden projekteihin?
Hyvää, halvalla ja nopeasti - valitse kaikki kolme
 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä