Opi Sinisen meren strategia!

Kesto: 1.0 pv
Valitse päivä
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Kuvaus

Sinisen meren strategia on koko 2000-luvun merkittävimpiä liikkeenjohdollisia teoksia. Sen konseptin perusideana on luoda yritykselle uutta markkinatilaa, jossa tärkein kilpailutekijä ei ole hinta, vaan erottuva tarjonta. Valmennuksessa opit uusia käytännönläheisiä tapoja löytää uusia avauksia strategiatyöhönne ja liiketoimintaanne!

Tavoitteena on auttaa luomaan yritykselle ”sininen meri”, jossa kustannukset sekä asiakkaan kokema arvo ovat tasapainotilassa. Erottautumalla tarjonnan ainutlaatuisuudella yrityksenne parantaa mahdollisuuksia pärjätä alati kiristyvässä kilpailussa.

 • Ovatko toimialasi yritysten tarjonta ja toimintatapa likipitäen samaa kuin oman yrityksesi?
 • Onko keskeinen kilpailutekijä hinta, kun neuvottelet asiakkaasi kanssa?
 • Ovatko uudet avaukset yrityksesi tuotteissa, palveluissa ja toimintatavassa olleet olemattomia viime vuosina?
 • Ovatko muutokset yrityksesi tarjonnassa olleet samoja kuin kilpailijoillasi?
 • Tuntuuko, että strategiatyö nykyisellä tavallanne ei tuota mitään uutta?

Jos vastauksesi on myöntävä suurimpaan osaan näistä kysymyksistä, on tämä valmennus juuri sinulle ja yrityksellesi!

Sinisen meren strategia -konsepti sisältää joukon työkaluja ja menetelmiä, joiden avulla yritys voi kriittisesti tarkastella omaa nykyistä toimintaansa ja luoda itselleen oman sinisen meren tarjontansa – tai ainakin huomioida joitain elementtejä sen filosofiasta. Valmennuksessa käymme läpi konseptin keskeiset strategiatyökalut, esittelemme näiden työkalujen käyttöä CASE-esimerkkien valossa ja opimme ryhmätyöpajoissa niiden soveltamista käytäntöön. Valmennus pohjautuu Industria Oy:n yli 25 vuoden kokemukseen strategiatyöstä ja sivuillamme www.sinisenmerenstrategia.fi esiteltyihin konsepteihin Sinisen meren strategian oppien hyödyntämisestä.

Tutustu sivuilla asiakkaidemme CASE-esimerkkeihin Sinisen meren strategian käytöstä:

Anne Kukkohovi - Founder, Supermood Oy: “Ihmettelin pitkään, miten kukaan ei ole huomannut luoda sisäisesti käytettäviä kauneustuotteita.”

Rami Aarikka – Toimitusjohtaja, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas: Menestyksemme taustalla oli alkujaan kaksi siunausta: persaukisuus ja täydellinen tietämättömyys.”

Oletko myös sinä valmiina ottamaan Sinisen Askeleen™?

Valmentajasi

Valmentajana toimii Industria Oy:stä Senior Partner, dipl.ins. Jari Valtonen. Industria Oy on vuodesta 1991 lähtien toiminut liikkeenjohdon asiantuntijayritys, jonka keskeisiä osaamisalueita ovat LIIKKEENJOHTO, KEHITTÄMINEN JA KASVU sekä KANSAINVÄLISTYMINEN. Tarkemmin sivuillamme www.industria.fi.

Valmennuksen kohderyhmä ja tavoite

Valmennus on tarkoitettu kaikille strategian laadintaan osallistuville yrityksen avainhenkilöille, yritysten johdolle, strategiaryhmän jäsenille, johtoryhmille ja hallituksen jäsenille.

Valmennuksen tavoitteena on tarjota käytännönläheistä osaamista uudesta tavasta laatia strategiaa yritykselle, auttaa löytämään konseptin työkalujen avulla yrityksen tilanteeseen parhaiten soveltuva toimintatapa ja tarkastelemaan kriittisesti yrityksen tarjontaa sekä nykyistä asiakaskuntaa.

Ohjelma

PäivämääräAloitusaikaPäättymisaika
29.10.20229.0016.00

 8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

12.00 Lounas

14.00 Kahvitauko

 

9.00 -   Aamupäivän ohjelma

 • Taustat ja perusteet Sinisen meren strategialle
 • Työkalut ja menetelmät
 • Case-esimerkkejä

13.00-   Iltapäivän ohjelma

 • Sinisen meren strategian laadinta
 • Strategian jalkautus
 • Siniselle merelle? Ryhmätyöpaja työkalujen käytöstä

16.00 Valmennuksen päätös

 

 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä
Jari Valtonen
Toimitusjohtaja
Industria Oy
Helsinki
Helsinki