EFQM -mallin perusteet (EFQM Foundation Training)

Kesto: 2.0 pv
Valitse päivä
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Kuvaus

EFQM -mallin perusteet -koulutuksessa perehdytään EFQM-malliin ja RADARiin sekä niiden hyödyntämiseen organisaation kehittämisessä.

EFQM-malli on kansainvälisesti tunnustettu johtamisen viitekehys, joka soveltuu käytettäväksi kaikenlaisissa organisaatioissa niiden koosta tai toimialasta riippumatta. Malli kuvaa erinomaisen organisaation toimintaa ja sitä voidaan käyttää työkaluna esimerkiksi johtamisessa, kehittämisessä ja itsearvioinnissa. Malli perustuu syy-seuraus-suhteiden ymmärtämiseen sen välillä mitä organisaatio valitsee suunnakseen, miten se toimii ja mitä tuloksia se saavuttaa. EFQM-mallin RADAR-työkalu tekee jatkuvan parantamisen logiikasta konkretiaa.

Koulutus on hyvä kokonaisuus sellaisenaan EFQM-mallista ja organisaation toiminnan kehittämisestä kiinnostuneille. Lisäksi se edellytetään ennen osallistumista kolmipäiväiseen EFQM-arvioijakoulutukseen. Nämä neljä päivää antavat pätevyyden toimia arvioitiryhmässä arvioijana. Lisäksi EFQM-mallin perusteet -koulutus antaa mahdollisuuden osallistua EFQM-muutosjohtajakoulutukseen.

Hyödyt
 • Ymmärrät kuinka EFQM-malli voisi hyödyntää organisaatiotasi
 • Opit kuinka mallia voidaan käyttää apuna nykyisien ja tulevien haasteiden ratkaisemisessa
 • Ymmärrät kuinka EFQM-malli rakentuu ja kuinka eri osuudet soveltuvat organisaatiossasi
Sisältö & aikataulu

Koulutuspäivä alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 16.00.

Materiaalit

Osallistujat saavat EFQM -mallin.

Koulutuksessa käytettävä koulutusmateriaali on englanniksi mallia lukuun ottamatta, joka on saatavilla suomeksi.

Koulutuspaikka & toteutustapa

EFQM-mallin perusteet -koulutukset järjestetään etänä vuonna 2023. Excellence Finlandin etäyhteydellä järjestettävät koulutukset toteutetaan osallistujille maksuttomilla ohjelmilla (Teams, Zoom). Osallistujat saavat tiedon käytettävästä ohjelmasta sekä linkin koulutukseen tervetuloviestin yhteydessä.

Vuoden 2023 koulutukset:

 • 2.3.2023
 • 26.4.2023
 • 15.6.2023
 • 21.9.2023
 • 28.11.2023
Kohderyhmä
 • Organisaation johtamisen ja toiminnan kehittämisestä kiinnostuneille
 • EFQM mallin hyödyntämisestä kiinnostuneille
 • EFQM Assessor Training -koulutukseen osallistuville
Kouluttajat

Mira Kivistö (KTM, Pol.kand.) on kokenut toiminnan ja henkilöstön kehittäjä, jonka missiona on auttaa organisaatioita hyödyntämään potentiaaliaan haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

EFQM-mallia Mira on käyttänyt jo yli 10 vuotta. Hän on toiminut useasti arvioijana sekä Suomen Laatupalkintokilpailussa että Suomen Innovaatiokilpailussa.

Hänellä on kokemusta sekä ulkoisena että sisäisenä kehittäjänä toimimisesta.

Kouluttajana Mira on saanut positiivista palautetta mm. innostavuudestaan ja käytännönläheisyydestään.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisesi on sitova. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssia tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssin hinnasta. Jos varattu paikka jätetään peruuttamatta, veloitamme koko hinnan. Jos olet estynyt osallistumasta, organisaatiosi voi vaihtaa osallistujaa kuluitta ilmoittamalla siitä Excellence Finlandille ennen koulutuksen alkua.

Yhteystiedot

Mikäli organisaatiostasi on osallistujia vähintään 3, pyydä ryhmätarjous!

Leena Huotari

050 5513 663
leena.huotari@excellencefinland.fi

Muistathan myös, että voit pyytää asiantuntijaamme ohjaamaan organisaatiossanne arviointia. Lue lisää.

Ohjelma

PäivämääräAloitusaikaPäättymisaika
28.11.2023
29.11.2023

Peruutusehdot

Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.
Järjestäjä
Laatukeskus Excellence Finland
Etä
ETÄTOTEUTUS