Pitäisikö jokaisen johtajan kouluttaa koira?

Kuvaus

Päivän aikana jaan oppini siitä, mitä Rajavartiolaitoksen koirakouluttajien pääkouluttajan kanssa keskustelimme yhteisessä tapaamisessamme.

Hänen oppinsa koirakoulutuksesta on nyt käännetty organisaation johtamismalliksi.

Onnistumisen ja innostamisen johtaminen tuo merkityksellisyyttä ja tuloksellisuutta työhön. Tähän pureudumme valmennuksessa oivaltaen jokaisen osallistujan yksilöllisen tavan toimia. 

Valmennuksen aikana peilataan johtamista koiran oppimisen kautta ja käydään läpi työelämän koko kaari rekrytoinnista eläköitymiseen.

Valmennuksen aikana kehität uusia, positiivisempia keinoja omaan johtamiseesi ja esimiestyöhösi. 

Luvassa on hersyäviä havaintoja ja yhtäläisyyksien oivalluksia!

Suosittelemme valmennusta organisaatioille, jotka haluavat saada tiimit loistamaan!

 

Palautetta valmennuksista:

Hauska näkökulma arkipäivän tärkeimpään asiaan - johtamiseen! Jäi hyvin mieleen ja opit otin samantien käyttöön. - Tuotantolaitoksen esimies -

Löysin paljon yhtymäkohtia omaan johtamiseeni ja olen todennut positiivisen palautteen voiman käytännössä. Sopii myös kissa-ihmisille! - HR-johtaja-

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä