Älykkään Automaation perusteet - Miten luoda pohja organisaation automaatiolle (etävalmennus)

Kuvaus

Viime vuosina yritykset ja yhteisöt ovat alkaneet digitalisoimaan ja automatisoimaan työnkulkuja ja prosesseja.

Automaatiovälineiden myyjät lupaavat nopeita tuloksia ja hyötyjä, mutta tosielämässä kaikki ei aina ole niin yksinkertaista.

Hyötyjen saavuttamiseksi on ymmärrettävä mitä automaatiolla tavoitellaan, mitä automaatio edellyttää, ja se, minkälaista automaatiota varten eri välineet on tarkoitettu. Kehittämisen malli tulee miettiä myös, jotta automaatiosta saadaan hyödyt irti.

Koulutuksessa teemme katsauksen automaatiolla tavoiteltaviin hyötyihin, sekä edellytyksiin sille, että ne on mahdollista saavuttaa.

Tutustumme myös automaation yleisimpiin välineisiin, sekä siihen, minkä kaltaisella välineellä kannattaa automaatiota lähestyä eri käyttötapauksissa.

Kurssin rakenne:

  • Mitä automaatiolla voi saavuttaa? 

  • Digitalisaatio ja automaation edellytykset – milloin voi odottaa automaatiosta hyötyä?

  • Automaation eri välineet - Mitä kannattaa automatisoida milläkin

  • Millainen tapaus on hyvä automaatiopilotti?

Kenelle koulutus sopii:

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää mitä liiketoiminnan digitalisaatiolla ja automaatiolla voidaan saavuttaa, ja mitä se edellyttää. Sopii kaikille aloille ja myös julkishallintoon.

Koulutuksen tavoitteet:

  • Antaa ymmärrys siitä, mitä hyötyjä automaatiolla voidaan saavuttaa

  • Kertoa, mitkä ovat edellytykset, jotta automaatiota on mahdollista toteuttaa sellaisessa mittakaavassa, että hyödyt ovat todellisia

  • Antaa käsitys siitä, mitkä ovat mahdollisia automaation kohteita, ja millä välineillä niitä kannattaa lähestyä.  

 

Valmentaja: Jussi Lattu

Jussi Lattu, Lead Digital Business Automation Consultant
 

Jussi on kokenut automaation kehittäjä, jolla on näyttöjä onnistuneiden automaatiohankkeiden läpiviennistä huipputuloksin.

Jussilla on laaja ymmärrys sekä automaation kehittämisestä liiketoiminnan näkökulmasta, että myös erilaisista teknologioista, joilla automaatio voidaan toteuttaa.

Jussin supervoima on saada sekä liiketoimintaihmiset, että teknologiaihmiset ymmärtämään toisiaan ja puhaltamaan yhteen hiileen.
 
Toteutamme valmennuksen Google Meetillä.
 

Taskmill on ketterään johtamiseen ja valmentamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. 
Tutustu meihin täällä: https://www.taskmill.fi/

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä