Järkevästi Kanbanilla

Kuvaus

Haluatko oppia tehokkaat käytännöt tiimin, organisaation ja oman työsi hallinnan kannalta? Kiinnostaako sinua töiden ja tehtävien tekeminen läpinäkyväksi? Toyotan kehittämä Kanban on suosittuna menetelmänä käytössä esimerkiksi sovelluskehityksessä. Menetelmää voidaan kuitenkin hyödyntää kaikenlaiseen kehittämiseen ja tekemiseen pienistä harjoituksista suuriin hankkeisiin.

Tässä Toyotan alunperin kehittämässä menetelmässä optimoidaan virtausta ja keskitytään parantamaan ja oppimaan jatkuvasti. Työ tehdään näkyväksi visualisoimalla se kanban-taululle. Tällöin myös tehokkuutta voidaan optimoida ja pullonkauloja välttää mm. rajoittamalla työn alla olevien tehtävien määrää. (Katso lisää kanban-videoltamme.)

Koulutuksen rakenne:

  • Kanbanin historia ja periaatteet
  • Työn visualisointi Kanban-taulua hyödyntäen
  • Virtauksen ja arvovirran hallinta
  • Käynnissä olevien tehtävien rajoittaminen
  • Työn rytmitys
  • Jatkuva oppiminen ja jatkuva parantaminen

Kenelle koulutus sopii:

Kanbania kaikille -koulutus sopii nimensä mukaisesti kaikille. Koulukseemme on osallistunut yritysjohtajia, projektipäällikköjä, scrummastereita ja monia muita, jotka ovat kiinnostuneita tehokkaasta ja järkevästä työskentelystä.

Valmentajasta:

Raija Harle, agile leadership coach ja kouluttaja

Raijan intohimona on viedä organisaatiot ketterän tekemisestä aidosti ketterään toimintaan. Hän valmentaa koko organisaation tiimistä johtoon ketterien menetelmien saloihin. SAFen parissa Raija on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hän on laittanut SAFe junia pystyy ja kammennut takaisin raiteillee, hän on toiminut RTE:nä (release train engineer) tuotekehitysjunissa, coachannut tiimejä ja junia, ja kouluttanut satoja ihmisiä SAFen, Scrumin ja Kanbanin saloihin.

Koulutus toteutetaan etävalmennuksena Google Meetillä.

Taskmill on ketterään johtamiseen ja valmentamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. 
Tutustu meihin täällä: https://www.taskmill.fi/

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä