Tuoteomistajan rooli Scrumissa (etävalmennus)

Kuvaus

Tämä koulutus toimii osana tuoteomistaja (PO) -koulutusta: ttps://www.taskmill.fi/tapahtumat/tuoteomistaja-po-koulutus. Voit osallistua koko koulutukseen, tai valita kokonaisuudesta omaan kehittymistarpeeseesi sopivan tai sopivat modulit.

Tuoteomistajalla on paljon merkitystä. Hänen vastuullaan on saada tuotteesta liiketoiminta-arvoa tuottava ja saada tiimi tuottamaan mahdollisimman paljon arvoa. Hänen täytyy ymmärtää asiakkaan ongelma, liiketoiminnan tavoitteet ja tekniset kyvykkyydet ja kyetä luovimaan monimutkaisessa ympäristössä.

Tässä koulutuksessa syvennymme tuoteomistajan eli Product Ownerin (PO) rooliin, tehtäviin ja ominaisuuksiin.

  • Millaista osaamista PO tarvitsee?

  • PO:n rooli ja tehtävät Scrumin tapahtumissa

  • Yhteistyö sidosryhmien kanssa, ja miten sanoa ”ei”?

  • Roadmap eli tiekartta PO:n kommunikaatiovälineenä

  • Odotustenhallinta

  • PO fasilitoijana

  • Tuote vs. projekti

Toteutamme valmennuksen Google Meetillä. 

Valmentajasta:

Raija Harle, agile coach ja kouluttaja

Raijan intohimona on viedä organisaatiot ketterän tekemisestä aidosti ketterään toimintaan. Hän valmentaa koko organisaation tiimistä johtoon ketterien menetelmien saloihin. SAFen parissa Raija on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hän on toiminut RTE:nä (release train engineer) tuotekehitysjunissa, coachannut tiimejä ja junia, ja kouluttanut SAFea, Scrumia ja Kanbania.

Taskmill on ketterään johtamiseen ja valmentamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. 
Tutustu meihin täällä: https://www.taskmill.fi/

 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä