ITIL® 4 Strategic Leader

Kuvaus

ITIL® 4 Strategic Leader 

ITIL SL tunnistaa ITIL: n arvon paitsi IT-toiminnoille myös kaikille digitaalisesti toimiville palveluille. ITIL 4: n strategiseksi johtajaksi tuleminen osoittaa, että sinulla on selkeä käsitys siitä, miten IT vaikuttaa ja ohjaa liiketoimintastrategianne.

ITIL 4 Startegic leader koostuu alla olevista kursseista ITIL 4 Foundation -sertifioinnin jälkeen:

 • ITIL 4 Strategist Direct, Plan and Improve
  • ITIL® 4 Direct, Plan & Improve tarjoaa osallistujille tarvittavat käytännön taidot oppivan ja kehittyvän’ IT-organisaation luomiseksi vahvalla ja tehokkaalla strategisella ohjauksella. Moduuli kattaa Agile ja Lean-toimintatapojen vaikutuksen ja vaikuttavuuden, sekä miten niitä voidaan hyödyntää organisaation eduksi. Kurssi tarjoaa ammattilaisille käytäntöjä ja menetelmiä jatkuvan parantamisen suunnitteluun ja toteuttamiseen organisaatiossa. ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve on suunnattu eri tasojen johtajille, jotka ovat mukana ohjaamassa organisaatiota oikeaan suuntaan, vaikuttamassa strategiaan tai kehittämässä tiimejä, joille jatkuva parantaminen on luontaista.
  • Tarkemmat lisätiedot valmennuksesta ja sen vaatimuksista löydät täältä: https://www.oppia.fi/courses/wakaru/itil-4-direct-plan-and-improve/customized

 

 • ITIL 4 Leader Digital and IT Strategy
  • IT Infrastructure Library (ITIL) on kokoelma parhaita käytäntöjä IT-palveluiden toimittamiseen ja IT-Infrastruktuurin hallintaan. ITIL:ssä määritellyt palvelunhallinnan käytännöt ovat käytännössä testattuja ja hyviksi havaittuja useissa organisaatioissa maailmanlaajuisesti.ITIL 4: Digital and IT Strategy lisää uusia näkökulmia ITIL 4 ohjeistukseen ja nostaa keskustelun ITIL konsepteista organisaation strategiselle tasolle. Kurssi auttaa IT:n ja digitaalisuuden johtajia vaikuttamaan strategisiin liiketoimintapäätöksiin ja edistämään niitä auttamalla:
   • Luomaan tarkoituksenmukaisen digitaalisen strategian joka on linjassa laajempien liiketoiminnan tavoitteiden kanssa
   • Ymmärtämään kuinka liiketoiminnan ja IT:n johtajat ympäri maapallon vastaavat digitaaliseen murrokseen uudelleenmuotoilemalla yrityksen strategiaa, omaksumalla prosesseja ja jopa uudelleenmäärittämällä kokonaisia liiketoimintamalleja.
   • Tutkimaan ITIL 4 viitekehyksen käyttöä tukemaan organisaatioita organisaatioiden digitaalisen transformaationsa matkalla, palvelunhallinnan haasteiden ymmärtämisessä ja uuden teknologian hyödyntämisessä
   • Kurssi kattaa myös miten ITIL 4 voidaan integroida orastavien käytäntöjen ja uuden teknologian kanssa uusien sisäisten ja ulkoisten haasteiden kohtaamiseksi.

 

 

Hyödynnä koko palvelujohtamisen tarjontamme ja suorita myös ITIL 4 Managing prodessional -putki!
Lisätietoa löydät täältä: https://www.oppia.fi/courses/wakaru/itil-4-managing-professional/customized

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

The SwirlTM is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
Wakaru Oy is an Accredited Training Organisation for ITIL®.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä