3PMO-tapahtuma 8.6.2022

3PMO-tapahtuma tulee taas 8.6.2022!

3PMO - POHJOISMAIDEN MERKITTÄVIN PROJEKTI- JA PMO-AMMATTILAISTEN KOHTAAMINEN

 

Ketteryys kiipeää komentosillalle

3PMO-tapahtuma pui ketteryyttä muutoksen mahdollistajana, johtamisen näkökulmana, osana arvoja ja ajattelutapaa, jolla yksilöt ja organisaatiot navigoivat kiihtyvän kehityksen ja vallitsevien (globaalien) haasteiden ristiaallokossa. Me puhumme 3PMO:ssa ”Business Agilitysta” ja kerromme mitä se tarkoittaa.

Ketteryys on jo konehuoneessa, mutta kiipeääkö ketteryys lopultakin myös organisaation komentosillalle?

 

Ketteryys on kuollut? - Eläköön ketteryys!

Ketteryys – ”agile” on muotia! – Ketteryys on sanana kärsinyt inflaation. Agilea on helppo tarjoilla mausteeksi melkein missä yhteydessä tahansa; avaamatta asiaa kuitenkaan sen tarkemmin.

Pandemia teki tehokkaasti tehtäväänsä katalyyttinä ja vauhditti monia sekä yksilöitä että koko yhteiskuntaa koskevia muutoksia. Johtamisessa korostuu sopeutumiskyky, muutoksen johtamien, hyötyjen johtaminen, koordinointi- ja toimenpanokyvykkyys. 

Nyt komentosillalle kiipeävät 2000-luvulla oppinsa ja kokemuksensa hankkineet diginatiivit liiderit, joille CD-levyt ja puhelinkoppi ovat museoiden aarteita. Ja toisin kuin ennen, useimmat heistä ovat opiskelleet myös projektijohtamista. Uusi liideri-sukupolvi näkee projektit luonnollisena tapana johtaa muutosta ja toteuttaa strategiaa.

PMO:lla on nyt etsikkoaika nousta johdon bisneskumppaniksi, joka rakentaa perustan organisaation toimeenpanokyvykkyydelle, koordinoi portfolion ja resurssien tasapainoa sekä tarjoaa tietoa ja ennusteita päätöksenteon pohjaksi. 

PMO on avainasemassa, kun organisaation toimintatapaa asemoidaan akselilla Predictive - Adaptive - Hybrid. Kyky adaptoitua, toimia tarkoituksenmukaisesti ja sopeutua tilanteeseen on myös PMO:n oman toiminnan tärkein kompetenssi. 

 

3PMO – projektitoimistojen vuoden merkittävin tapahtuma Tampereella 8.6.2022

3PMO-tapahtuma on Suomen merkittävin ammattilaistapahtuma, jossa käsitellään projektitoimistoihin liittyvää sisältöä. Osallistujat ovat projektitoimistojen tai muiden organisaatioiden johtoa ja päätöksentekijöitä. 

3PMO-tapahtuma on korkeatasoinen kohtaamispaikka, jossa projektitoimistojen ympärillä toimivat ihmiset pääsevät kuulemaan ja näkemään erilaisia tämän hetken parhaita malleja projektien toteuttamisesta niin suuressa kuin pienessäkin mittakaavassa. 

Tapahtuma on myös erinomainen paikka verkostoitua, jakaa ideoita ja kokemuksia. Tapahtuman puheenvuorot ja ryhmätyöt kiteyttävät monipuolisesti, mitä kyvykkyyksiä menestyvä projektitoimisto tarvitsee. Tule 3PMO-workshopiin Tampere-taloon 8.6.2022 kuulemaan kollegojen esimerkkejä ja kokemuksia!

 

Ohjelma

Tapahtuman kansainvälisenä puhujana nähdään Henny Portman, Portman PM(O) Consultancyn omistaja. Portmanilla on 40 vuoden kokemus projektinhallinnasta ja hän kouluttaa, valmentaa ja johtaa muun muassa projekti- ja portfoliojohtajia ympäri maailmaa. Hän on myös rakentanut useita ammattimaisia PM(O) -yhteisöjä.

Olemme saaneet mukaan myös Teija Pesosen Ponsselta. Teija vastaa Ponssen Digitaalisten palveluiden ja IT:n kehitysportfolioiden ohjauksesta sekä laadunvarmistuksesta. Hän vetää globaalia liiketoiminnan kehittämishanketta, jonka käynnistyminen toimi merkittävänä sysäyksenä projektitoiminnan kehittämiselle ja skaalaamiselle sekä antoi valmiuksia rakentaa polkua kohti Ponsselaistettua SAFe-mallia Digitaalisten palveluiden ja IT:n kehityksessä.

Saku Airosmaa toimii Verohallinnossa Tuotehallintayksikön ylijohtajana ja 3PMO-tapahtumaan Saku tulee puhumaan Verohallinnon matkasta ketteräksi tuoteorganisaatioksi. Neljäs puhuja Sari Hildén, Head of Transformation and Development, vetää Postilla ketterää muutoshanketta. Hankkeessa Postille luodaan käytännöt, joilla yritys pystyy mukautumaan jatkuvaan muutokseen markkinoilla sekä tarjoamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaille asiakaslähtöisesti. Tapahtumaan Sari tulee kertomaan tästä ketteryyden matkasta.

Jokaisen puheenvuoron jälkeen on vuorossa syventävät pöytäryhmäkeskustelut aiheesta. Tutustu puheenvuoroihin ja ohjelmaan tarkemmin alta.

 

Hinnat 2022: 

  • Early Bird – 1 osallistuminen 590 eur + alv.
  • Early Bird – Ryhmä 3-4 henkeä: 570 eur/hlö + alv.
  • Early Bird – Ryhmä 5-6 henkeä: 550 eur/hlö + alv.
  • PRY-jäsenhinta: 520 eur + alv.

Early Bird hinnat voimassa 13.3.2022 asti, jonka jälkeen hinnat: 

  • 1 osallistuminen 690 eur + alv.
  • Ryhmä 3-4 henkeä: 670 eur/hlö + alv.
  • Ryhmä 5-6 henkeä: 650 eur/hlö + alv.
  • PRY-jäsenhinta: 620 eur + alv.

PRY-jäsenhintaa sovelletaan Projektiammattilaisten organisaatio- ja henkilöjäseniin.

 

Projektiammattilaiset ry toimii 3PMO-tapahtuman isäntänä

Projektiammattilaiset on valtakunnallinen ja toimialasta riippumaton projektiammattilaisten verkosto ja -osaamisen kehittäjä sekä alan aktiivinen kansainvälinen toimija. 4000 jäsenen ja yli 200 jäsenorganisaation verkostosta löytyy projektivirtuooseja, kokeneita konkareita, vertaistukea ja vaikuttavia guruja, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia, pähkäillä pulmia ja testata ideoita. Yhdistyksen kautta voit sertifioida oman maailmanluokan projektiosaamisesi. Lue lisää PRY.FI 

 

Lisätiedot tapahtumasta: Hanne Leinonen, hanne.leinonen(a)wakaru.fi

Puhujat

Henny Portman

CEO Certified PMO-Consultant PMO Global Alliance

Portman Consulting

Teija Pesonen

Manager IT projects and QA

Ponsse Oyj

Saku Airosmaa

Tuotehallintayksikön ylijohtaja CIO

Verohallinto

Sari Hildén

Head of transformation and development

Posti Group Oyj

Ohjelma

8.6.2022

09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
Track 1
09:00 - 09:40
Aamupalabuffet ja rekisteröinti
09:40 - 10:00
3PMO:n avaus
10:00 - 11:00
The evolution of agile methods - How can a PMO choose between 100 agile frameworks
CEO Certified PMO-Consultant PMO Global Alliance
Henny Portman
Portman Consulting
11:00 - 11:30
Tauko / verkostoitumista
11:30 - 12:30
Ketteryyden palautesyklit tuottavat asiakasarvoa
Manager IT projects and QA
Teija Pesonen
Ponsse Oyj
12:30 - 13:30
Lounas
13:30 - 14:30
Ketteryys ja asiakaslähtöinen tuotehallinta Verohallinnossa
Tuotehallintayksikön ylijohtaja CIO
Saku Airosmaa
Verohallinto
14:30 - 14:45
Tauko / verkostoitumista
14:45 - 15:45
Ketteryyden matka komentosillalta katsottuna Postissa
Head of transformation and development
Sari Hildén
Posti Group Oyj
15:45 - 16:15
Tauko / verkostoitumista
16:15 - 17:00
Paneelikeskustelu
17:00 - 17:15
Päivän yhteenveto
17:15 - 19:00
Keskustelua ja verkostoitumista – kevyen cocktailin merkeissä

Osallistuminen

Tapahtuman lipunmyynti on päättynyt.

Kumppanit

Pääyhteistyökumppani
Muut kumppanit

Uusimmat blogikirjoitukset