3PMO-tapahtuma 13.6.2023

3PMO-tapahtuma tulee taas 13.6.2023!

3PMO – POHJOISMAIDEN MERKITTÄVIN PROJEKTI- JA PMO-AMMATTILAISTEN KOHTAAMINEN

 

3PMO – Projektitoimiston virstanpylväs?

Projektiammattilaisille virstanpylväs on hyvin tuttu ja tärkeä käsite. Se on välitavoite, tarkastelupiste, jonka kohdalla todetaan aikaansaannokset ja verrataan niitä asetettuihin tavoitteisiin. Virstanpylvään kohdalla pysähdytään hetkeksi myös arvioimaan matkasuunnitelmaa ja valmistellaan seuraavaa legiä. Tarvittaessa tehdään korjauksia matkasuunnitelmaan.

Projektitoimiston kehityskaareen virstanpylväs-metafora sopii erittäin hyvin. Ilman selvää omaa kehityssuunnitelmaa, on suuri vaara, että PMO ajautuu sivuraiteelle ja hiipuu ”prosessitoimistoksi”. Ilman liiketoiminnasta johdettuja (asetettuja) selkeitä tavoitteita ja omaa kunnianhimoista kehityssuunnitelmaa PMO kuihtuu pyörittämään sinänsä tarpeellisia projektitoiminnan rutiineja. Avainasemassa on myös PMO-johdon kyvykkyys nimenomaan johtamiseen sekä taito palvella ja toimia yhteistyössä liiketoimintajohdon kanssa.

3PMO-tapahtuma on myös omalla tavallaan saavuttanut merkittävän virstanpylvään – PMO-ammattilaisten kesä-workshop järjestetään nyt 10. kerran! Ja katse on terävöitetty tälläkin kertaa nimenomaan horisonttiin.

 

Projektitoimistojen vuoden merkittävin tapahtuma Tampereella 13.6.2023

3PMO-tapahtuma on Suomen merkittävin ammattilaistapahtuma, jossa käsitellään projektitoimistoihin liittyvää sisältöä. Osallistujat ovat projektitoimistojen tai muiden organisaatioiden johtoa ja päätöksentekijöitä. Tapahtuma on korkeatasoinen kohtaamispaikka, jossa projektitoimistojen ympärillä toimivat ihmiset pääsevät kuulemaan ja näkemään erilaisia tämän hetken parhaita malleja projektien toteuttamisesta niin suuressa kuin pienessäkin mittakaavassa. 

Tapahtuma on erinomainen paikka verkostoitua, jakaa ideoita ja kokemuksia. 3PMO-workshopissa pohdimme miten Projektitoimisto voi huolehtia siitä, että se vastaa liiketoiminnan sille asettamiin tavoitteisiin ja samalla varmistaa oman toimintansa tuoreuden ja systemaattisen kehittämisen. Tule 3PMO-workshopiin Tampere-taloon 13.6.2023 kuulemaan kollegojen esimerkkejä ja kokemuksia!

Ohjelmatietoja julkaistaan tällä sivulla talven aikana. Voit kuitenkin jo nyt varmistaa lippusi edulliseen Early Bird -hintaan 640€! Myös vielä edullisempia ryhmäpaketteja on tarjolla.

 

Projektiammattilaiset ry toimii 3PMO-tapahtuman isäntänä

Projektiammattilaiset on valtakunnallinen ja toimialasta riippumaton projektiammattilaisten verkosto ja -osaamisen kehittäjä sekä alan aktiivinen kansainvälinen toimija. 4000 jäsenen ja yli 200 jäsenorganisaation verkostosta löytyy projektivirtuooseja, kokeneita konkareita, vertaistukea ja vaikuttavia guruja, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia, pähkäillä pulmia ja testata ideoita. Yhdistyksen kautta voit sertifioida oman maailmanluokan projektiosaamisesi. Lue lisää PRY.FI 

 

Lisätiedot tapahtumasta: Hanne Leinonen, hanne.leinonen(a)wakaru.fi

Puhujat

Matti Haukka

Seniorikonsultti

Kumura Oy

Sara Kössi

Project Portfolio Manager

Valmet Automotive Oy

Ville Ristolainen

Department Manager

Telia Company AB

Hinnat

EARLY BIRD - 3PMO-tapahtuma 13.6.2023
640.00
+ alv %
Siirry ostamaan
EARLY BIRD - 3 pack - 3PMO-tapahtuma 13.6.2023
1860.00
+ alv %
Siirry ostamaan
EARLY BIRD - 4 pack - 3PMO-tapahtuma 13.6.2023
2480.00
+ alv %
Siirry ostamaan
EARLY BIRD - 5 pack - 3PMO-tapahtuma 13.6.2023
3000.00
+ alv %
Siirry ostamaan
EARLY BIRD - 6 pack - 3PMO-tapahtuma 13.6.2023
3600.00
+ alv %
Siirry ostamaan
Peruutusehdot

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Hanne Leinonen +358 45 359 9999.

Kumppanit

Pääyhteistyökumppani
Muut kumppanit