AI Business Day

Uusi tapahtuma!

AI Business Day 2023 -tapahtuma on kiehtova tutkimusmatka, jonka  aikana kuulet esimerkkejä siitä, miten eri yritykset ovat ottaneet tekoälyn osaksi arkeaan jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Tapahtumassa näet eri yritysten käyttöönottamia tekoälysovelluksia ja kuulet, kuinka niitä sovelletaan käytännön tilanteissa. Puheenvuorojen jälkeiset pöytäryhmäkeskustelut tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden keskustella aiheesta muiden osallistujien kanssa.

 

AI Business Day tarjoaa osallistujille uusia näkemyksiä ajankohtaiseen aiheeseen, työkaluja tekoälyn hyödyntämiseen organisaatiossa, pääsyn vuorovaikutteisiin keskusteluihin sekä ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua.

 

 

Päivän kohokohdat:

- Keynote-puhuja - Antti Merilehto: Lisää tehoja liiketoimintaan tekoälyn avulla

Inspiroivan keynote-puheenvuoron tulee pitämään Suomen tunnetuin tekoälyn asiantuntija Antti Merilehto. Antti on ollut näköalapaikalla katsomassa ja kouluttamassa yrityksiä tekoälyn käyttöönotossa. Puheenvuorossaan hän jakaa ainutlaatuisia oivalluksia ja parhaita käytäntöjä siitä, miten tekoälyä kannattaa hyödyntää liiketoiminnassa. Antin syvällinen tietämys tekoälystä ja sen soveltamisesta käytännön tilanteissa tarjoaa osallistujille ainutlaatuista tietoa ja paljon uusia näkökulmia.

- Copilot, ChatGPT ja generatiivinen tekoäly liiketoiminnassa

Microsoftin Copilot, ChatGPT ja generatiivinen tekoäly tulevat vaikuttamaan kaikkiin asiantuntijatöihin. AI Business Day 2023 -tapahtumassa kuulet arjen esimerkkejä generatiiviseen tekoälyn arjen sovelluksista eri liiketoiminta-aloilla, tiedonhausta sisällöntuotantoon ja aina myynnin sovelluksiin saakka.

- Vuorovaikutteiset osiot
Osallistu mielenkiintoisiin keskusteluihin muiden osallistujien kanssa. Tutustut tekoälyn vaikutuksiin eri aloilla, tutkit eettisiä näkökohtia ja löydät strategioita saumattomaan tekoälyteknologioiden soveltamiseen liiketoimintaprosesseissa. Nämä vuorovaikutteiset sessiot tarjoavat tapahtuman osallistujille mahdollisuuden jakaa kokemuksia, pohdintoja ja innovatiivisia ideoita.

 

Kolme syytä osallistua AI Business Day 2023 -tapahtumaan:

1. Ainutlaatuiset oivallukset

Kuule arvostetuilta asiantuntijoilta ja teollisuuden pioneereilta ainutlaatuisia näkemyksiä siitä, miten tekoäly muuttaa liiketoimintamaailmaa ja tarjoaa mahdollisuuksia kasvuun.

2. Verkostoitumisen mahdollisuudet
Laajenna ammatillista verkostoasi verkostoitumalla samanhenkisten ammattilaisten ja yritysjohtajien kanssa. Luo yhteyksiä, jotka voivat avata ovia tulevaisuuden menestykselle.

3. Käytännön sovellukset

Saat esimerkkejä mitä Microsoft Copilot tuo yrityksen arkeen, kuulet käytännön näkökulmia siitä, miten Rakennustieto yhdisti oman datan ChatGPT haun osaksi ydinliiketoimintaa, saat tuoreimmat caset joista voit hahmottaa miten integroida tekoäly liiketoiminnan tueksi parantamaan tehokkuutta, innovaatiota ja asiakaskokemusta.

 

Merkitse siis 13. joulukuuta kalenteriisi ja tule mukaan!

 

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.12.2023. Päivän ohjelmaa kuljetetaan asiantuntijapuheenvuorojen kautta, mutta myös yhdessä osallistujien kanssa. Jokaisen puheenvuoron yhteyteen olemme varanneet aikaa myös keskustelulle. Varmistaaksemme keskustelujen sujuvuuden, tapahtumaan on saatavilla rajoitettu määrä lippuja. Toimi siis pian ja varaa paikkasi! Ohjelma täydentyy syksyä kohden, tapahtumasivulta näet aina viimeisimmät puhujakiinnitykset.

 

TAPAHTUMALIPPU

Early Bird -lippu 490€ +alv (Tarjous voimassa 5.10.2023 asti)

Huomioithan, että lippuja voi ostaa jo ennakkoon ja ilmoittaa osallistujat myöhemmin.

Puhujat

KEYNOTE

Antti Merilehto

Tietokirjailija, Maajohtaja

Story Board Oy

Lukas Lundin

Data & AI Manager

Microsoft

Iida Mäkikallio

Psykologi

--

Aleksi Paavola

CEO & Engineer

Elev Consulting

Pia Rämö

Business Director

Rakennustieto Oy

Ohjelma

13.12.2023

Track1
08:15 - 09:15
Tervetuloa tapahtumaan! Ilmoittautuminen & aamupala
09:15 - 10:00
Tekoäly arjen apuna
Tietokirjailija, Maajohtaja
Antti Merilehto
Story Board Oy
10:00 - 10:15
Kahvitauko
10:15 - 11:15
Case Rakennustieto: Sisäinen ChatGPT
Business Director
Pia Rämö
Rakennustieto Oy
CEO & Engineer
Aleksi Paavola
Elev Consulting
11:15 - 12:00
Lounas
12:00 - 13:00
Miten luot kasvua tukevan muutosmatkan uusien teknologioiden hyödyntämiseen
Psykologi
Iida Mäkikallio
--
13:00 - 13:15
Kahvitauko
13:15 - 14:15
Mitä Microsoft Copilot tuo yritysten arkeen
Data & AI Manager
Lukas Lundin
Microsoft
14:15 - 14:30
Kahvitauko & välipalaa
14:30 - 15:30
CASE 4: julkaistaan pian
15:30 - 15:45
Tapahtumapäivän yhteenveto

Hinnat

EARLY BIRD - AI Business Day - 1 lippu
490.00
+ alv %
Siirry ostamaan
Peruutusehdot

Huomioithan, että lippupaketin voi ostaa jo ennakkoon ja ilmoittaa osallistujat myöhemmin.

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Hanne Leinonen p. +358 45 359 9999.

Sijainti

Helsinki, Messukeskus Siipi
Osoite:
Messuaukio 1, Helsinki