Asiakaspalvelupäivä 2024

Tervetuloa Asiakaspalvelupäivään 13.2.2024 Hotelli Crowne Plazaan, Helsinkiin!

Tämä inspiroiva tapahtuma tarjoaa monipuolisen kattauksen ajankohtaisia teemoja, kuten asiakaspalvelun trendit, teknologiat, henkilökohtaiset taidot, koulutus, johtaminen ja analysointi. Tapahtuma on suunnattu yritysjohtajille, asiakaspalvelun ammattilaisille sekä kaikille, jotka haluavat kehittää asiakaspalvelua ja liiketoimintaa. 

Asiakaspalvelupäivä tarjoaa kaksi keynote-puheenvuoroa sekä kahdeksan asiantuntijaesitystä, joiden aiheina ovat muun muassa

  • tekoäly ja chatbotit asiakaspalvelun tukena
  • omnichannel-asiakaspalvelun merkitys
  • etäasiakaspalvelun kehitys
  • vuorovaikutustaidot
  • kriittinen ajattelu asiakaspalvelutilanteissa
  • asiakaspalvelun johtaminen ja kulttuuri

Tavoitteena on antaa osallistujille käytännön työkaluja ja menetelmiä asiakaspalvelun kehittämiseksi sekä tuoda esiin alan parhaita käytäntöjä ja innovaatioita. 

Tapahtuman kohokohtana julkistamme Vuoden Asiakaspalvelu -kilpailun voittajan. Kuulemme voittajayksikön inspiroivan tarinan ja opimme heidän parhaista käytännöistään ja saavutuksistaan. 

Tapahtuma tarjoaa erinomaisen tilaisuuden verkostoitua muiden asiakaspalvelun ammattilaisten kanssa, saada uusia näkökulmia ja kehittää omaa toimintaa. Saat konkreettisia oppeja ja kuulet menestystarinat, jotka ovat auttaneet yrityksiä parantamaan asiakaspalveluaan ja liiketoimintaansa. 

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta! Early Bird -liput ovat nyt myynnissä edulliseen hintaan. Varmista paikkasi Asiakaspalvelupäivässä ja osta tapahtumalippusi. Tarkempia ohjelmatietoja julkaistaan myöhemmin, joten pysy kuulolla.

Nähdään Asiakaspalvelupäivässä 13.2.2024! 

Puhujat

Anna Perho

Muutosvalmentaja, puhuja, kirjoittaja

Anna Perho

Hinnat

EARLY BIRD - Asiakaspalvelupäivä 2024
690.00
+ alv %
Siirry ostamaan
3 PACK - EARLY BIRD - Asiakaspalvelupäivä 2024
1950.00
+ alv %
Siirry ostamaan
5 PACK - EARLY BIRD - Asiakaspalvelupäivä 2024
3175.00
+ alv %
Siirry ostamaan
Peruutusehdot

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Hanne Leinonen +358 45 359 9999.

Kumppanit

Yhteistyössä

Haluatko tapahtumaan kumppaniksi? Kysy lisätietoja: hanne.leinonen@wakaru.fi

Sijainti

Crowne Plaza
Osoite:
Mannerheimintie 50, Helsinki