Asiakaspalvelupäivä 2025

Tervetuloa Asiakaspalvelupäivään 11.2.2025 Hotelli Scandic Parkiin, Helsinkiin!

Asiakaspalvelupäivä tarjoaa monipuolisen kattauksen ajankohtaisia teemoja. Tapahtuma on suunnattu yritysjohtajille, asiakaspalvelun ammattilaisille sekä kaikille, jotka haluavat kehittää asiakaspalvelua ja liiketoimintaa. Tapahtuma antaa osallistujille käytännön työkaluja ja menetelmiä asiakaspalvelun kehittämiseksi sekä tuo esiin alan parhaita käytäntöjä ja innovaatioita. 

Asiakaspalvelupäivä tarjoaa kahden keynote-puheenvuoron lisäksi asiantuntijaesityksiä kahdessa rinnakkaisessa salissa.

Tapahtumassa on erinomainen tilaisuus verkostoitua muiden asiakaspalvelun ammattilaisten kanssa, saada uusia näkökulmia ja kehittää omaa toimintaa. Saat konkreettisia oppeja ja kuulet menestystarinat, jotka ovat auttaneet yrityksiä parantamaan asiakaspalveluaan ja liiketoimintaansa. 

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta! Varmista paikkasi Asiakaspalvelupäivässä ja osta tapahtumalippusi nyt edulliseen Blind Bird -hintaan! Tarkempia ohjelmatietoja julkaistaan myöhemmin, joten pysy kuulolla.

 

Viime vuoden Asiakaspalvelupäivästä sanottua: 

Tosi mielenkiintoiset esitykset. Näkökulmat olivat hyvät ja monipuoliset ja olitte osanneet hienosti suunnitella päivän. Päivän aloitus oli mukaansatempaava, samoin lopetus ajatuksia herättävä ja hurmaavan erilainen! Tosi kivasti oli taukoja, se on tärkeä asia kun on koko päivän mittainen tapahtuma. Hyvä te!

Päivällä hyvä anti. Kannatti osallistua. Hyviä esityksiä ja esiintyjiä.

 

Onko Asiakaspalvelupäivä sinulle uusi tapahtuma? 

Tutustu täältä viime Asiakaspalvelupäivän ohjelmasisältöön:

Asiakaspalvelupäivä 2024

 

Seuraa meitä LinkedInissä

Seuraamalla Oppia Eventsiä LinkedInissä pysyt ajan tasalla ohjelmapäivityksistä, puhujista ja kampanjoista!

Hinnat

BLIND BIRD - Asiakaspalvelupäivä 2025
590.00
+ alv %
Siirry ostamaan
Peruutusehdot

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Hanne Leinonen +358 45 359 9999.

Kumppanit

Haluatko tapahtumaan kumppaniksi? Kysy lisätietoja: hanne.leinonen@wakaru.fi

Sijainti

Scandic Park
Osoite:
Mannerheimintie 46, Helsinki