OKR-seminaari

Tavoitejohtamisen teemapäivä – Johda tiimisi kohti yhteisiä tavoitteita!

OKR on tavoitejohtamisen malli, jonka avulla sidot strategian jokapäiväiseen tekemiseen ja johdat tiimiäsi samaan suuntaan kohti yhteisiä tavoitteita. Tässä seminaarissa tutustutaan OKR-malliin ja sen soveltamiseen yritysten arjessa.

Markkinatilanteet elävät ja yritykset joutuvat reagoimaan vauhdilla. OKR-mallin avulla voidaan vähentää hämmennystä, lisätä läpinäkyvyyttä ja auttaa ihmisiä keskittymään työssään yhteisten tavoitteiden kannalta oikeisiin asioihin. Tiimi kulkee samaan suuntaan, ja jokaisella on oma roolinsa yhteisen tavoitteen saavuttamisessa.

OKR-termi tulee sanoista Objectives (tavoitteet) ja Key Results (avaintulokset). Yksinkertaistettuna malli vastaa kysymyksiin, minne haluamme mennä ja mitkä mittarit kertovat, että olemme saavuttaneet tavoitteen. Johtotaso vastaa siitä mitä tavoitellaan, ja toimijat saavat itse ratkaista, miten tavoitteeseen päästään olemassa olevilla resursseilla.

Seminaari alkaa koulutuksellisella osuudella, jossa tutustutaan OKR-malliin. Iltapäivän aikana puolestaan perehdymme käytännön esimerkkeihin, miten eri yrityksissä on hyödynnetty OKR:ää tavoitteiden saavuttamiseen. Puhujina seminaarissa mm. Henri Sora ja Juuso Hämäläinen, jotka ovat kirjoittaneet yhdessä kirjan Strategia arkeen OKR-mallilla. Tutustu kirjaan ja teemaan liittyviin blogeihin.

Seminaarin kohderyhmää ovat mm. tiiminvetäjät ja itseohjautuvien tiimien jäsenet, tuotannon vastaavat ja kaikki he, jotka työssään vastaavat jollain tapaa yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta. Tutustu ohjelmaan ja varaa paikkasi!

 

Yhden lipun hinta 390 euroa (+ alv).

Tapahtumaan on saatavilla myös UNLIMITED Yrityspaketti 1590 euroa (+ alv).

Lippupaketti sisältää rajoittamattoman määrän Online -lippuja kyseiseen tapahtumaan. Yrityksen henkilöstö tunnistetaan verkkokaupassa sähköpostista kirjautumisen yhteydessä.

 

Tapahtuma toteutetaan hybridinä. Tapahtumalipun voi ostaa tapahtumapaikalle tai verkkoon. Yrityspaketti saatavilla vain online -osallistumiselle.

Expert-seminaareissamme syvennät osaamistasi liiketoiminnan kehittämisen ajankohtaisista aiheista. Tehokas paketti yhdistää valmennuksen ja tapahtuman, ja päivän aikana asiantuntijoiden koulutukselliset puheenvuorot tarjoavat käytännön työkaluja ja näkökulmia valittuun aiheeseen. Voit heti alkaa soveltaa oppimaasi yrityksen arjessa! Expert-seminaarit toteutetaan hybridinä tai virtuaalisena livestriiminä ja puheenvuorojen tallenteet ovat jälkikäteen osallistujien käytössä.

 

Puhujat

Juuso Hämäläinen

Founder & CEO

Tangible Growth Ltd

Henri Sora

Toimitusjohtaja

Labrox

Sanna Tornivaara

Päällikkö Teknologialiiketoiminnan kehitys

Yleisradio Oy

Viljami Väisänen

Manager Strategic Development & Deployment

Futurice

Ohjelma

9.12.2021

08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
Track 1
08:30 - 09:00
Tervetuloa tapahtumaan!
09:00 - 09:10
Tapahtuman avaus ja johdanto päivään
09:10 - 10:00
Mitä on OKR? -koulutus 1/2
Toimitusjohtaja
Henri Sora
Labrox
10:00 - 10:15
Tauko
10:15 - 11:05
Mitä on OKR? -koulutus 2/2
Toimitusjohtaja
Henri Sora
Labrox
11:05 - 11:50
Lounas
11:50 - 12:40
OKRs @ Futurice: Yhteinen suunta autonomiseen organisaatioon
Manager Strategic Development & Deployment
Viljami Väisänen
Futurice
12:40 - 12:55
Tauko
12:55 - 13:45
OKR:ien käyttöönotto erilaisissa organisaatioissa ja yleisten kompastuskivien välttäminen
Founder & CEO
Juuso Hämäläinen
Tangible Growth Ltd
13:45 - 14:00
Tauko
14:00 - 14:50
Liikkuvaa hevosta on helpompi ohjastaa - OKR-ohjausmallin soveltaminen Ylellä
Päällikkö Teknologialiiketoiminnan kehitys
Sanna Tornivaara
Yleisradio Oy
14:50 - 15:00
Tapahtumapäivän aiheiden yhteenveto

Osallistuminen

Tapahtuma pidetty - Kiitos kaikille osallistujille.

Sijainti

Messukeskus Siipi / Online
Osoite:
Messuaukio 1,