Onnistu osaamisen kehittämisessä

Mitä menestyminen vaatii tulevaisuudessa johtajilta ja työntekijöiltä? Miten järjestelmällinen osaamisen kehittäminen pystyy vastaamaan näihin haasteisiin?

Osaaminen vaatii organisaatioissa jatkuvaa kehittämistä. Tulevaisuuden johtamistaitoihin kuuluu oppimisen edellytysten varmistaminen ja erilaisten motivaatiotekijöiden huomioiminen osaamisen kehittämisessä. Tässä Expert Seminaarissa opit, miten varmistat työyhteisönne osaamisen kehittymisen ja menestyksen myös tulevaisuudessa.

Brikin yritysvalmentaja Annina Eklund on perehtynyt yksilöiden ja tiimien potentiaalin löytämiseen, ja miten siihen voidaan vaikuttaa käytännössä johtamisen eri keinoin. Seminaarin aamupäivän aikana kuulet, miten voit vaikuttaa paitsi oman myös työyhteisösi ammattiosaamisen ja työelämätaitojen kehittymiseen. Opit myös, miten suunnittelet osaamisen kehittämistä osaamiskartan avulla, ja viet suunnitelmat käytäntöön.

Iltapäivällä Suomen Motivaatiotalon toimitusjohtaja Kirsi Manelius johdattaa osallistujat pohtimaan motivaation merkitystä osaamisen kehittämisessä. Miksi joku meistä innostuu uuden oppimisesta, ja toinen tiedon nopeasta soveltamisesta? Miksi osaa motivoi osaamisen kehittämiseen palkankorotus tai uralla eteneminen? Onko osaamisen kehittäminen helpompaa innostavassa porukassa?

Bdo on Suomen viidenneksi suurin tilintarkastus ja neuvontapalveluita tarjoava yritys. Päivän viimeisessä puheenvuorossa Bdo Oy:n HRD Manager Erika Palomäki kertoo, kuinka kasvava asiantuntijaorganisaatio on lähtenyt rakentamaan osaamisen kehittämisen käytäntöjään ja millaisia haasteita, tarpeita ja onnistumisia matkan varrella on kohdattu.

Päivän aikana saat runsaasti käytännön vinkkejä osaamisen järjestelmälliseen kehittämiseen niin organisaatio-, tiimi- kuin yksilötasolla. Seminaarin käytyäsi tiedät, mihin juuri sinun tulisi keskittyä, jotta pystytte yhdessä saavuttamaan tavoitteenne ja saamaan osaamisen kehittämisen luontevaksi osaksi organisaation toimintaa.

 

Tapahtumalle saatavilla UNLIMITED Yrityspaketti. Lippupaketti sisältää rajoittamattoman määrän Online -lippuja kyseiseen tapahtumaan. Yrityksen henkilöstö tunnistetaan verkkokaupassa sähköpostista kirjautumisen yhteydessä. 

UNLIMITED Yrityspaketti 1590 euroa (+alv)

 

Expert -seminaari on tapahtumakonsepti, joka yhdistää valmennuksen ja tapahtuman yhden päivän tehopaketiksi. Tapahtuma toteutetaan virtuaalisena ja lisäksi puheenvuorojen tallenteet on jälkikäteen osallistujien katsottavissa.

Puhujat

Annina Eklund

Yritysvalmentaja

Brik

Kirsi Manelius

toimitusjohtaja

Suomen Motivaatiotalo Oy

Erika Palomäki

HRD Manager

BDO Oy

Ohjelma

26.8.2021

08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
Track 1
08:30 - 09:00
Tervetuloa tapahtumaan! Kirjautuminen Event Appiin
09:00 - 09:10
Avaus ja johdanto päivään
09:10 - 10:00
Miten onnistua osaamisen kehittämisessä tulevaisuudessa?
Yritysvalmentaja
Annina Eklund
Brik
10:00 - 10:15
Tauko
10:15 - 11:05
Minkälainen johtaminen tukee oppimista ja kehittymistä?
Yritysvalmentaja
Annina Eklund
Brik
11:05 - 11:50
Lounastauko
11:50 - 12:40
Osaamiskartta – osaamisen kehittämisen suunnittelu
Yritysvalmentaja
Annina Eklund
Brik
12:40 - 12:55
Tauko
12:55 - 13:45
Motivaatiotekijöiden huomioiminen osaamisen kehittämisessä
toimitusjohtaja
Kirsi Manelius
Suomen Motivaatiotalo Oy
13:45 - 14:00
Tauko
14:00 - 14:50
Case BDO: Osaamisen kehittämisen käytännöt
HRD Manager
Erika Palomäki
BDO Oy
14:50 - 15:00
Päivän aiheiden yhteenveto

Osallistuminen

Tapahtuma pidetty - Kiitos kaikille osallistujille.