Projektipäivät 2022

Projektipäivät tulee taas!

Varmista paikkasi vuoden tärkeimmässä projektialan tapahtumassa!

 

Tutustu aikaisempien Projektipäivien ohjelmiin:

Projektipäivät 2021 / Projektipäivät 2020 / Projektipäivät 2019 / Projektipäivät 2018

Projektipäivien 2022 ohjelmaa julkaistaan tällä sivulla piakkoin.

 

Kasvu on kaunista ja tavoittelemisen arvoista. Kasvu on myös monimutkaista, eikä se tapahdu sattumalta. Kasvu katsoo eteenpäin. Kasvuun sisältyy paljon odotuksia ja toiveita, uudistumisesta, kehittymisestä, oppimisesta, onnistumisesta, menestymisestä…

Aika ajoin meille tulee sekä yksilöinä että tiimeinä eteen merkittäviä muutoksia tai tilanteita, joita voidaan hyvällä syyllä kutsua erityisiksi kasvun paikoiksi. Aina ne eivät ole selkeitä tapahtumia tai ajan hetkiä, jotka erottavat menneet ja tulevat toisistaan. Monien kohdalla koko työura on ollut tasaisen varmaa ammatillista kasvua ja samalla kasvua ihmisenä.

Ammatillinen kasvu liittyy usein tiiviisti oman työympäristön tai jopa yhteiskunnan ja globaalin maailmantilanteen muutospaineisiin. Toisinaan kasvu lähtee omasta aloitteestamme, joskus pakko on paras motivaattori - myös kasvulle. Projektit ovat muutoksen ja kasvun työkalu ja projektiammattilaiset ovat jatkuvasti tekemisissä muutostilanteiden kanssa. Muutos on kasvun paikka ja projektiammattilaisen normaali.

Projektit luovat kasvun paikkoja niin projektin asiakkaalle, projektin toteuttajille kuin lopputuloksen ja sen tuottamien hyötyjen käyttäjillekin. Kasvun ja onnistumisen katalysaattorina on hyöty, johon projektissa pyritään. Hyötyjen tunnistaminen ja esilletuominen jää usein mekaanisen projektijohtamisen varjoon, vaikka juuri onnistunut hyötyjen johtaminen todentaa kaikille sidosryhmille muutoksen todellisen arvon.

 

Projektipäivät on Kasvun Paikka!

Projektipäivät tarjoaa rikkaan ja ravinteikkaan maaperän projektiammattilaisten kasvulle. Projektipäivillä nostamme esiin oppeja, onnistumisia ja kiinnostavia kasvutarinoita, joista jokainen voi hyötyä poimimalla parhaat ideat omaan organisaatioonsa tai henkilökohtaiseen kehittymissuunnitelmaansa.

Tule mukaan tekemään kasvupyrähdys Projektiammattilaisten avustuksella. Lisätietoja tapahtumasta tulee näille sivuille pian.

Ryhmälipuista saat tarjouksen pyytämällä. Myös oppilaitoksille on tarjolla edullisia ryhmäpaketteja. Kysy lisätietoa: hanne.leinonen@wakaru.fi

 

Projektiammattilaiset ry toimii tapahtuman isäntänä. Projektiammattilaiset on valtakunnallinen ja toimialasta riippumaton projektiammattilaisten verkosto ja -osaamisen kehittäjä sekä alan aktiivinen kansainvälinen toimija. 4000 jäsenen ja yli 200 jäsenorganisaation verkostosta löytyy projektivirtuooseja, kokeneita konkareita, vertaistukea ja vaikuttavia guruja, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia, pähkäillä pulmia ja testata ideoita. Yhdistyksen kautta voit sertifioida oman maailmanluokan projektiosaamisesi. Lue lisää pry.fi

Puhujat

KEYNOTE

Henri Alen

Ravintoloitsija / Kokki

---

KEYNOTE

Jukka Jalonen

Valmentaja

---

Ville Availa

Founder & Transformation Executive

Ambientia

Erika Heiskanen

Partneri

Juuriharja Consulting Group

Anna-Riikka Hovi-Taunila

Toimitusjohtaja

Thinking Portfolio Oy

Veijo Hytti

CEO

Keto Software

Taina Hyytiäinen

Tuotepäällikkö

Valtori

Kalle Koivula

Director Risk management Construction and Projects

Howden Finland Oy

Mikko Koponen

PMO-erityisasiantuntija

Pirkanmaan hyvinvointialue

Jani Kupila

PMO Manager

Bayer Oy

Jenna Nordman

Konsultti

Juuriharja Consulting Group

Aaro Ollikainen

Head of Consulting

Wakaru

Sami Pippuri

Business Director, Public

Ambientia

Tea Repo

Business Development Director

Keto Software

Seppo Rytilä

Director, HSSEQ

Eltel Networks Oy

Ilkka Rytkölä

Program Director

Meyer Turku Oy

Taina Rämö-Korpinen

CEO

Peili Consulting Oy

Teemu Tunkelo

CEO

SSH Communications Security Oyj

Antti Voutilainen

Verkkokanavajohtaja

Eurokangas

Hinnat

TAPAHTUMAPAIKALLA - Projektipäivät 2022
960.00
+ alv %
Siiry ostamaan
TAPAHTUMAPAIKALLA - Projektipäivät 2022 (JULKINEN SEKTORI)
780.00
+ alv %
Siiry ostamaan
TAPAHTUMAPAIKALLA- Projektipäivät 2022 (OPISKELIJA)
175.00
+ alv %
Siiry ostamaan
Peruutusehdot

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Hanne Leinonen p. +358 45 359 9999.

Kumppanit

Pääyhteistyökumppani
Platina
Kulta
Hopea

Uusimmat blogikirjoitukset

Sijainti

Messukeskus Siipi
Osoite:
Messuaukio 1, Helsinki