SAP Finug Syysseminaari 2022

SAP Finug Syysseminaari järjestetään Helsingin Katajanokalla Scandic Marina Congress Centerissä tiistaina 11. lokakuuta 2022.

Vuoden suurin SAP Finug tapahtuma – SAP Finug Syysseminaari – palaa jälleen F2F-muodossa muutaman online-vuoden jälkeen. Seminaaripäivä Scandic Marina Congress Centerissä sisältää tuttuun tapaan ajankohtaisia SAP-asiakastarinoita, SAP-tietoiskuja, Keynote-puheenvuoroja, upean kumppaninäyttelyn, hiljaisen työskentelytilan, iltaohjelmaa sekä paljon muuta. SAP Finug toivottaa kaikki SAP-ekosysteemistä kiinnostuneet tervetulleeksi mukaan seuraamaan mielenkiintoista ohjelmaa ja kumppaninäyttelyä sekä verkostoitumaan kollegoiden kanssa!

Ohjelma

Syysseminaarin koko päivän pituisessa ohjelmassa kuullaan SAP-asiakastarinoita, kuten Ericsson, Meyer Turku, SOK, Pohjanmaan hyvinvointialue, LähiTapiola, KONE, Palkeet, Phoenix Contact, Cutrin jne. Lisäksi SAP Keynote David Pontoppidan, SAPin uusia kuulumisia sekä runsaasti kumppaneiden SAP-aiheisia tietoiskuja. 

Seminaarin Keynote-puheenvuorossa kuullaan WithSecuren CRO Mikko Hyppönen. Hän on tutkinut verkkorikollisuutta yli 30 vuoden ajan. Hyppönen toimii EUROPOLin neuvonantajana ja konsultoi turvallisuusasioita Suomen valtionjohdolle. Hän on luennoinut turvallisuudesta sekä Oxfordin, Stanfordin että Cambridgen yliopistoissa. Hän toimii myös Internet Archiven haittaohjelmamuseon kuraattorina. Lisäksi hän on kirjoittanut juuri kirjan "Internet", jossa pohditaan miksi internet on sekä paras että pahin asia, joka ihmiskunnalle on tapahtunut. 

Seminaarin virallinen ohjelmarunko julkaistaan pian tällä sivulla.

Kumppaninäyttely

Syysseminaarissa nähdään jälleen kumppaninäyttely, jossa on esillä SAP-ekosysteemin huippuosaajia. Näyttelyosasto rakennetaan Scandic Marina Congress Centerin ala-aulaan. Päivän ohjelmaan sisällytetään verkostoitumisaikaa kahvien, herkullisen ruoan ja iltatilaisuuden muodossa. Onhan Finug-tilaisuuksien yhtenä kantavana teemana aina ollut verkostoituminen kollegoiden kanssa ja uusien tuttavuuksien tekeminen.

SAP-asiakastarinat

Onko teillä SAP-ekosysteemiin liittyvä tarina, jonka haluaisitte kertoa? Syysseminaarin ohjelmistossa nähdään jälleen vuoden mielenkiintoisimpia SAP-asiakastarinoita, -projekteja ja -toteutuksia. Tuokaa teidän tarinanne näkyviin ottamalla meihin yhteyttä: sihteeri@sapfinug.fi.

Seminaariliput

Seminaarilippujen ostaminen tapahtuu Oppia.fi -verkkokaupassa, jossa lipun ostamisen jälkeen voit ilmoittautua tai välittää Voucherin eteenpäin kollegallesi. Huomioithan, että myös lippupaketin voi ostaa jo ennakkoon ja ilmoittaa osallistujat myöhemmin. Seminaariliput ovat edullisempia SAP Finug jäsenyrityksille. Jos haluat tarkistaa jäsenyytesi voimassaolon tai olet kiinnostunut suuremmista lippupaketeista, niin ole yhteydessä meihin: sihteeri@sapfinug.fi.
 

--- ENGLISH ---

Welcome to SAP Finug Autumn Seminar on 11th of October 2022! SAP Finug welcomes everybody to Annual Autumn Seminar at Scandic Marina Congress Center, Helsinki. Join us to hear the most interesting program, including SAP customer stories, keynote speakers, partner exhibition, and evening party. The seminar is build together with SAP Finug partner members with a vast range of SAP expertise. As a participants, you will hear the latest and hottest information from the SAP ecosystem presented by SAP users, SAP Finland, and Autumn Seminar partners. If you have any questions, please contact sihteeri@sapfinug.fi.

Puhujat

KEYNOTE

Heikki Castren

SAP Finug Puheenjohtaja

SOK

KEYNOTE

Mikko Hyppönen

Tutkimusjohtaja

WithSecure

KEYNOTE

David Pontoppidan

Value Advisor Expert for Nordics & Baltics at SAP

SAP

KEYNOTE

Mika Tanner

Managing Director

SAP Finland Oy

Suvi Allan

Taloushallinnon strateginen kehityspäällikkö

Palkeet

Sari Autio

HRD Manager

LähiTapiola

James Barter

Solution Director

Basis Technologies

Antti Eivola

Head of SAP Technology Nordic CoE

Capgemini Finland Oy

Jan Hagelberg

Sales manager

Cutrin Oy

Pasi Joento

Solution Owner

Meyer Turku Oy

Topias Jokinen

Solution Professional

Meyer Turku Oy

Juho Järvenpää

Lead Engineer

SOK

Pekka Korsoff

Director, SAP Offering

Fujitsu Finland Oy

Roope Kreula

Head of SAP Presales and Architecture

Capgemini Finland Oy

Rami Lilja

Platform Owner, SAP BTP

Kone Oyj

Janne Liukkonen

Hankejohtaja

LähiTapiola

Antti Louhi

UX Lead

Islet Group Oy

Jakob Mørup

Sales Executive

EPI-USE Labs

Aleksi Rustholkarhu

Toiminnanjohtaja

SAP Finug

Robert Schneider

SAP BTP specialist & Senior Developer

Neomore

Heidi Sinisalo

Operatiivinen johtaja

Islet Group Oy

Sari Sireeni-Seirala

Sales Director

Fujitsu Finland Oy

Matias Strandberg

Hankintakoordinaattori

Pohjanmaan hyvinvointialue

Sakari Suonio

Senior Technology Analyst

CRAYON OY

Christian Wischnack

Manager

Deloitte Oy

Sven-Olof Åhman

SAP Alliance Director Nordics at SUSE

SUSE

Hinnat

SAP Finug Syysseminaari 2022 (jäsenhinta)
280.00
+ alv %
Siirry ostamaan
3 PACK - SAP Finug Syysseminaari 2022 (jäsenhinta)
780.00
+ alv %
Siirry ostamaan
5 PACK - SAP Finug Syysseminaari 2022 (jäsenhinta)
1200.00
+ alv %
Siirry ostamaan
SAP Finug Syysseminaari 2022 (ei-jäsenhinta)
330.00
+ alv %
Siirry ostamaan
Peruutusehdot

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi.

Sijainti

Scandic Marina Congress Center
Osoite:
Katajanokanlaituri 7, Helsinki

Kumppanit

Yhteistyössä