Syke 22 - Digitaalisuuden kulmakivet

Syke 22 on ammattitapahtuma asiakaspalvelun ja -kokemuksen sykkeessä!

Syke 22 on uusi yksipäiväinen asiakaskokemuksen ja -palvelun kehittäjille sekä esimiehille suunnattu seminaari, joka kehittyi tarpeesta vastata asiakkaidemme toiveisiin ja tulevaisuuden haasteisiin. Seminaari toteutetaan ensimmäistä kertaa marraskuussa 2022. Sykettä edelsi aiemmin järjestetty CCD (Contact Center Day).

Syke uppoutuu vuosittain asiakaspalvelun ja -kokemuksen ajankohtaisiin teemoihin. Nostamme esille sellaisia kokonaisuuksia, joiden avulla pysyt asiakaspalvelun aallonharjalla ja asiakaskokemuksen pulssilla. Seminaaripäivä tarjoaa verkostoitumisen lisäksi uusia näkökulmia, ajatuksia ja työkaluja oman toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Syke 22 teemana Digitaalisuuden kulmakivet

Vuoden 2022 pääteemana on Digitaalisuuden kulmakivet. Keskitymme tiedolla johtamiseen palvelun kivijalkana ja siihen, miten saatavilla olevalla datalla voidaan vaikuttaa työntekijöiden sitouttamiseen sekä asiakkaiden kokemuksiin. Unohtamatta ihmisen ja koneen välistä yhteistyötä; mitä sillä voidaankaan saavuttaa tai menettää?

Rakenna sinäkin digitaalisuuden kulmakivistä tulevaisuuden tiekarttasi! Tervetuloa tapahtumaan, joka tarjoaa keinoja sykähdyttää hyvällä palvelulla ja kokemuksella!

 

Tapahtumapaikkana toimii upouusi ja ainutlaatuinen Pikku-Finlandia

Pikku-Finlandia sijaitsee loistavien julkisten yhteyksien päässä aivan Helsingin keskustassa ja tilojen suurista lasiseinistä avautuu näkymä Töölönlahden puistoon. Uusi tapahtumatalo on Aalto-yliopiston arkkitehtiopiskelijoiden taidonnäyte ja se hurmaa muun muassa puisilla yksityiskohdillaan.

Seminaarin kanssa samanaikaisesti ja samoissa tiloissa järjestetään Kohtaamisia22-tapahtuma.

Puhujat

Hermanni Hyytiälä

CDO

Aiwo Digital Oy

Johanna Kuosmanen

Digi- ja asiakaskokemusjohtaja

Kotipizza Group

Lenni Laukkanen

Varatoimitusjohtaja

Otaverkko Oy

Vanessa Lehtinen

Asiakaskokemusjohtaja

Maskot

Hinnat

EARLY BIRD - Syke 22
490.00
+ alv %
Siiry ostamaan
EARLY BIRD - Syke 22 - 3 pack
1350.00
+ alv %
Siiry ostamaan
EARLY BIRD - Syke 22 - 5 pack
2190.00
+ alv %
Siiry ostamaan
Yhdistelmäpaketit
EARLY BIRD - COMBO - Syke 22 & Kohtaamisia22
690.00
+ alv %
Siiry ostamaan
Peruutusehdot

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Hanne Leinonen 045 359 9999.

Kumppanit

Sijainti

Pikku Finlandia
Osoite:
Karamzininranta 4, Helsinki