Tulevaisuuden tuoteomistaja

Tervetuloa Tulevaisuuden tuoteomistaja -asiantuntijatapahtumaan, joka on suunnattu kaikille tuoteomistajan roolista ja sen tulevaisuuden näkymistä kiinnostuneille. Yhden päivän seminaari sisältää viisi asiantuntijapuheenvuoroa, jotka käsittelevät tuoteomistajuuden uusia trendejä ja haasteita sekä vaikutusta kilpailukykyyn ja kilpailuetuun. 

Tapahtuman kohderyhmänä ovat tuoteomistajat, joilla on jo kokemusta roolista ja jotka haluavat laajentaa olemassa olevaa osaamistaan sekä kehittää tulevaisuuden osaamistaan. Tapahtuma sopii myös yritysjohtajille, tuotehallinnan ammattilaisille, tuotekehityksen asiantuntijoille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tuoteomistajuudesta ja sen vaikutuksesta yrityksen menestykseen. 

Tuoteomistajuudella on yhä tärkeämpi rooli yritysten menestykselle. Tapahtuman asiantuntijapuheenvuoroista osallistujat saavat arvokasta tietoa tuoteomistajuuden tulevaisuuden näkymistä. Osallistujat oppivat myös, miten tuoteomistajuus voi auttaa yritystä saavuttamaan kilpailuetua sekä miten rooli on muuttunut ja tulee muuttumaan.

Asiantuntijapuheenvuorojen kuulemisen lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus verkostoitua ja osallistua keskusteluihin, joten tapahtuma tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia oppimiseen, tiedon jakamiseen ja muiden tuoteomistajien tapaamiseen. Tulevaisuuden tuoteomistaja -asiantuntijatapahtuma tarjoaa erinomaisen tilaisuuden verkostoitumiseen ja uusien ideoiden kehittämiseen.

Tervetuloa mukaan kehittämään tulevaisuuden tuoteomistajuutta ja saamaan uusia näkökulmia roolin kehittämiseen ja menestykseen!

Puhujat

Katja Arstio

Product Owner Team Lead

Funidata Oy

Pirkka Rannikko

Generalisti / softatuotekehityksen moniottelija / muotoilija

Pirkka Rannikko Tmi / Vincit Nomad & Co-Duck

Towo Toivola

Organizational Coach

Futurice Oy

Matias Vakkilainen

Product Owner of Mobile

itslearning

Hinnat

Tulevaisuuden tuoteomistaja
390.00
+ alv %
Siirry ostamaan
Peruutusehdot

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Hanne Leinonen p. 045 359 9999.

Sijainti

Messukeskus Siipi
Osoite:
Messuaukio 1, Helsinki