Asiantuntijat palveluksessasi

Hanki asiantuntijoita avuksesi osaavasta joukostamme. Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi aikatauluista ja muista tarvittavista yksityiskohdista.

Olli Kallioniemi

Senior Consultant
Kokenut palvelunhallinnan ammattilainen, jolla hyvä tietämys ja kokemus myös projektin- ja ohjelmanhallinnasta (vesiputous ja agile) työvälineinä PRINCE2, Lean Six Sigma ja ITIL.
ITIL Projekti- ja portfoliojohtaminen

Kimmo Kärki

Consultant
Kouluttaja / Konsultti. Osaamista mm. WordPressin, verkkokaupan asennuksen ja modifioinnin osalta. Lisäksi osaamista graafisen puolen ohjelmistoista.
some Graafiset sovellukset Päivittäiset perusohjelmat Sosiaalinen media ja Internet Henkilöstön kehittäminen

Kalevi Kaski

Senior Consultant
Kalevilla on kattava 39 vuoden työkokemus, josta viimeiset 17 vuotta kokemusta Lean Six Sigma ja Lean menetelmien menestyksellisestä soveltamisesta.
LEAN Projekti- ja portfoliojohtaminen Laatu Leadership Tuotehallinta Liiketoiminnan kehittäminen Henkilöstön kehittäminen Hankinta Logistiikka

Mikko Korhonen

Business Director
Kokenut konsultti ja valmentaja, jolla on laaja-alaista kokemusta yrityksien toiminnan kehittämisestä.
ITIL Muut ITSM kurssit Liiketoiminta Projekti- ja portfoliojohtaminen LEAN Liiketoiminnan kehittäminen

Pekka Savolainen

Senior Business Consultant
Määrätietoinendiplomaattinen can-do asenteella tehtävänsä hoitava tietohallinnon ammattilainen.Osaamista yrityksen EU Tietosuojan (GDPR) ja liiketoiminnan kehittämisestä.
Liiketoiminta Arkkitehtuuri Leadership Tietoturva Tuotehallinta Liiketoiminnan kehittäminen Projekti- ja portfoliojohtaminen Laatu