Scrum tehokkaasti päivässä

Kuvaus

Valmennus tarjoaa käytännönläheisen sukelluksen Scrum-menetelmään, joka on yksi suosituimmista ketterän kehityksen malleista. Kurssilla saat kattavan ymmärryksen Scrumin perusteista ja sen merkityksestä. Opit Scrumin kolmea peruspilaria: tarkastelua, sopeutumista ja läpinäkyvyyttä. Tutustut myös Scrumin viiteen keskeiseen arvoon: sitoutumiseen, keskittymiseen, avoimuuteen, kunnioitukseen ja rohkeuteen. Saat tietoa siitä, mitä ominaisuuksia tehokkailta Scrum Mastereilta, tuoteomistajilta ja kehitystiimeiltä vaaditaan. Opit ymmärtämään erilaisten Scrum-tapahtumien, artefaktien ja sääntöjen tarkoitukset.

Kurssi käsittelee myös, kuinka monitasoinen suunnittelu auttaa tiimiäsi asettamaan pitkän aikavälin tavoitteita ja kehittämään realistisia strategioita näiden saavuttamiseksi. Opit tunnistamaan tuotejonon ominaisuudet ja ymmärtämään, miten se kehittyy yhdessä tuotteen ja ympäristön muutosten kanssa. Lisäksi saat tietoa teknisen velan hallinnan tekniikoista ja syvennyt Scrum-tapahtumien, kuten tuotejonon ylläpidon, sprintin suunnittelun, toteutuksen, päivittäisen Scrumin, arvioinnin ja retrospektiivin, tarkoitukseen ja toteutukseen.

Scrum on monipuolinen ja joustava kehitysmalli, jota käytetään laajalti ohjelmistokehityksessä ja muissa projekteissa, joissa vaaditaan nopeaa reagointia muutoksiin ja jatkuvaa asiakaslähtöisyyttä. Tämän koulutuksen avulla opit soveltamaan Scrumin periaatteita ja käytäntöjä, mikä mahdollistaa paremman tuottavuuden ja tehokkaamman yhteistyön tiimissäsi.

Valmennuksen hyödyt

Valmennuksen jälkeen osaat soveltaa Scrum-menetelmiä tehokkaasti. Opit ymmärtämään ja hallinnoimaan Scrum-projekteja, mikä auttaa sinua nopeuttamaan toimitusaikoja, parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja lisäämään tiimin dynamiikkaa.

Kohderyhmä

Valmennus sopii projektipäälliköille, tuoteomistajille, Scrum Mastereille ja kaikille tiimin jäsenille, jotka haluavat syventää osaamistaan ketterässä projektinhallinnassa.
Se on myös erinomainen valinta kenelle tahansa, joka haluaa kehittyä tehokkaaksi jäseneksi Scrum-ympäristössä.

Sisältö

  • Johdatus ketterään projektinhallintaan
  • Johdatus Scrumin perusteisiin
  • Scrum-tiimi
  • Scrum-tuotokset
  • Scrum-tapahtumat
  • Tuoteversion julkaiseminen

Valmennuksen aikataulu

1 päivä, klo 9–17

Esitietovaatimukset

Ei esitietovaatimuksia

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä