Työturvallisuuskorttikoulutus TTKTyöturvallisuuskorttikoulutus

Kesto: 1.0 pv
Valitse päivä
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Kuvaus

Työturvallisuuskorttikoulutus on tarkoitettu erityisesti teollisuudessa toimiville yrityksille ja aloille, joilla työturvallisuuden merkitys korostuu.

Koulutus soveltuu kuitenkin erinomaisesti myös rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakoille ja muille vastaaville aloille.

Myös toimistossa tai muussa vähemmän riskialttiissa ympäristössä työskentelevät hyötyvät työturvallisuuskurssin käymisestä.

Vaarojen ja turvallisuusriskien tunnistamisesta, työn kuormitustekijöiden ymmärtämisestä, työsuojelusta sekä muusta kurssisisällöstä voi ammentaa tietoja myös toimistoympäristön työturvallisuuteen

Työturvallisuuskorttikoulutus

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työntekijälle työympäristön vaaroista ja työsuojelusta. Työturvakorttikoulutuksen tavoitteena on parantaa yhteisten työpaikkojen turvallisuutta. Työturvallisuuskortti sopii kaikille alasta riippumatta. Työturvallisuuskortin ovat kehittäneet suomalaiset teollisuusyritykset yhdessä työmarkkinajärjestöjen, vakuutusalan ja koulutusorganisaatioiden kanssa.

Koulutusaika: 8.30-16.00. 

Työturvallisuuskorttikoulutuksen sisältö

  • Vastuut yhteisellä työpaikalla, työsuojelu ja työterveyshuolto
  • Riskienhallinta, johon kuuluu esimerkiksi vaarojen tunnistaminen ja riskien arvioiminen
  • Työpaikan kuormitustekijät
  • Perehdyttäminen työtehtäviin
  • Turvallisuuden huomioiminen työvälineissä ja erilaisissa töissä
  • Toiminta onnettomuustilanteissa

Pätevyyden voimassaolo
Työturvallisuuskortti on voimassa viisi (5) vuotta. 

Etsin koulutusta ryhmälle
Järjestämme koulutuksia myös asiakkaidemme tiloissa ja tilauksesta omissa tiloissamme asiakkaidemme omille ryhmille.

 Tilauskoulutusten hinnat ovat voimassa arkisin toteutettaviin koulutuksiin. Hinnat iltaisin ja viikonloppuisin sovitaan tapauskohtaisesti. Tilauskoulutusten hinnat sisältävät koulutuksen, materiaalit sekä kortit hyväksytyistä suorituksista. Mikäli koulutus halutaan järjestää yhteistyökumppanin tiloissa ja tarjoiluilla, lisätään hintaan tila-  ja tarjoilukustannus per henkilö. Asiakkaan tiloissa järjestettäviin tilauskoulutuksiin lisäämme kouluttajan toteutuneet kilometrikorvaukset.

Ohjelma

PäivämääräAloitusaikaPäättymisaika
21.10.20248.3016.00

Varmista tila tullessasi. 
Pysäköinti rakennuksen takana P 24.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä
Anssi Ennevaara
CRO Senior Business Advisor
Koivukonsultointi Oy
Ravintola Kaari kabinetti
Heidehofintie 2, 01380
Vantaa