Toteutuva strategia – muutoksen johtaminen, Hoshin Kanri, OKR ja strateginen A3

Kuvaus

Toteutuva strategia – muutoksen johtaminen, Hoshin Kanri, OKR ja strateginen A3

Miksi yrityksen tulee uudistua? Miksi uudistumisen tulisi olla jatkuvaa? Miksi ihmiseen kannattaa panostaa? Miten uudistumisen pystyy juurruttamaan organisaatioon ja sen rakenteisiin? Miten saamme koko organisaation ottamaan johtajuutta ja kehittämään työtä ja toimintaa arjessa? Mikä on johdon rooli? Millaista johtajuutta uudistumisessa tarvitaan? 

Tässä koulutuksessa pyritään antamaan vastauksia näihin kysymyksiin ja konkreettista apua jatkuvaan strategian kehittämiseen ja sen suuntaamiseen seuraavien näkökulmien kautta:

  • Uudistumisnopeus on enemmän kiihtyvä kuin hidastuva.
  • Koko organisaation valjastaminen uudistumistarpeiden tunnistamiseen ja ratkaisumallien kehittämiseen on tulevaisuuden menestymisen avainkysymyksiä.
  • Uudistumisen johtaminen on ihmisten innostamista ja kuljettamista yhdessä suunnitellen uusiin toimintatapoihin.
  • Jatkuvan oppimisen ja muutoskyvykkyyden ansiosta hyvät ajatukset ja strategiat saadaan toiminnallistettua – ja se tapahtuu ajattelun ja arvoa tuottavan työn yhdistävän toiminnan kautta ja se näkyy positiivisena muutoksena niin suorituskyvyssä kuin ihmisten hyvinvoinnissa.

Hoshin Kanri sekä OKR kummatkin on erinomaisia raameja toteutuvalle strategialle ja esimerkkejä rakenteista, joilla esimerkiksi lean-agilenperusarvot pyritään elämään todeksi ihmisen kunnioituksesta lähtien aina jatkuvaan oppimiseen. Lean-Agile kun on filosofiaa ja mahdollistamisen kulttuuria, joka syntyy leanin perusarvojen elämisestä todeksi kaikessa yrityksen tekemisessä aina arvovirrasta, mahdollistavasta johtamisesta yksittäisen työntekijän standardiin työhön asti. Vision luonti, toteutuva strategia ja jatkuva oppiminenkin ovat loppujen lopuksi jatkuvaa, organisaation kulttuurin mahdollistamaa virtausta, joka toistuu, jota toistetaan, jossa opitaan ja jota kannattelevat määritellyn prosessin vaiheet.

 

Koulutuksen sisältö

  1. Toteutuvan strategian prosessi
  2. Strateginen dialogi
  3. Strateginen A3
  4. Visio, missio, strategia – systeeminen kokonaisuus

 

Kenelle koulutus sopii

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita mihin lean-agile-ajattelumalli perustuu ja mitkä teemat ja periaatteet löytyvät sen ytimestä.

Koulutuksen tarkoitus on saada oppija kehittämään omaa ajatteluaan selkeäksi ja niin vahvaksi, että sen perustalle pystyy rakentamaan omaan organisaatioon uutta, jatkuvasti oppivaa kulttuuria, joka pyrkii mahdollistamaan jatkuvan arvontuoton asiakkaille tavalla, jossa ihmiset voivat hyvin ja kasvavat niin ihmisinä kuin ammattilaisina. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on käytössään ajattelun työkalut sekä selvä kuva siitä, miten lean-agile- kulttuuri ja tapa toimia/ajatella voidaan luoda ja mitkä voisivat olla selkeät seuraavat stepit kohti tehokasta ja turvallista ympäristöä, jossa työntekijät ovat tyytyväisiä ja asiakkaat haluavat valita yrityksen tuotteet ja/tai palvelut yhä uudestaan.

Koulutus sopii sekä yritysten että julkishallinnon henkilöille.

 

Kouluttajamme: 

Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita ketteryyden asiantuntijoita, jotka ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan. Kouluttajamme ovat keränneet vuosien käytännön kokemuksen erilaisista projekteista, rooleista sekä ketteristä tiimeistä ja organisaatioista. Olemme kouluttaneet satoja ihmisiä sekä tiimejä ketteriin menetelmiin ja koulutustemme osallistujat ovat kokeneet saaneensa konkreettisia hyötyjä ketteriin toteutuksiinsa. Tutustu kouluttajiimme tarkemmin tästä.
 

Loihde Advisory - keitä olemme?

Luomme digitaalisen aikakauden menestystarinoita. Yhdistämme datan, pilviteknologian, ketterät toimintamallit ja kokemuksen asiakkaidemme liiketoiminnan kasvuvoimaksi. Tutkimuksemme mukaan asiakkaamme arvostavat erityisesti ratkaisukeskeisyyttämme, kykyämme kuunnella ja ymmärtää heidän tarpeitaan sekä taitoamme tarjota palveluita esitettyyn ongelmaan. 

Asiakkaidemme mukaan he ovat valmiita suosittelemaan meitä muun muassa ketterille muutosmatkoille, digitaalisen liiketoiminnan konseptointiin, dataan ja analytiikkaan sekä sisällönhallintaan - toisin sanoen kaikille alueille, joilla tarjoamme palveluita.

Tutustu meihin ja palveluihimme osoitteessa www.loihdeadvisory.fi

Ohjelma

Early Bird -hinnoittelu poistuu käytöstä 3 viikkoa ennen kurssin alkua. Jos yrityksestänne löytyy useampi kiinnostunut osallistumaan kurssille, niin järjestämme kursseja myös asiakaskohtaisina toteutuksina. Tässä tapauksessa ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan kurssille teille parhaiten sopiva ajankohta. 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä