Yhdessäohjautuvuuden perusteet – yksilö, merkityksellisyys ja mahdollistaminen

Kuvaus

Yhdessäohjautuvuuden perusteet – yksilö, merkityksellisyys ja mahdollistaminen

Me elämme enemmän ja enemmän sellaisessa maailmassa, jossa tarpeet muuttuvat yhä nopeammin ja siten ennakoitavuuden paradigmaan jumittunut organisaatio ei enää kykene vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Siksi tämän oivaltaneet organisaatiot ovat muuttuneet entistä enemmän 'organismeiksi', jotka kykenevät muuttumaan, pitämään suuntansa ja olemaan joustavia, sillä niiden ajattelu on kollektiivista ja joustavaa.

Koulutuksen jälkeen jokaisella osallistujalla on selkeä ymmärrys muutoksesta, jonka ytimessä ovat seuraavien teemojen ja periaatteiden mahdollistaminen: 

  • Läpinäkyvyys, psykologinen turvallisuus, mahdollistaminen ja siilojen purku organisaatioiden väliltä.
  • Parantaa oleellisen arvovirran suorituskykyä ja varmistaa asiakkaalle arvoa tuottavan työn olevan kaikkien fokuksessa aina ja joka hetki.
  • Parantaa työtyytyväisyyttä, luoda ’sense of belonging’ ja kasvattaa ihmisten halua sitoutua työpaikkaansa.

Siihen on syynsä, että yrityksen kannattaa löytää itsensä ja arvovirtansa ja rakentaa organisaationsa niiden ympärille, niiden toimintaa mahdollistamaan. Sillä tällä tavalla luotuihin rakenteisiin on äärimmäisen helppoa kiinnittää jatkuvan oppimisen kulttuuri, jossa itse kulttuurikin on alati oppiva ja siten maailmaan mukautuva, niin prosessit ja arvovirta ovat myös erityisesti jatkuvasti kehitettäviä systeemejä, eivät kiveen hakattuja monumentteja. 

Koulutuksen tavoite on saada koulutettavat näkemään, miten luoda aidosti yhdessä muutosaltis organisaatio ja mitä se vaatii niin ihmiskuvalta, arvoiltaan ja kulttuurilta. Ja koulutuksessa käydään läpi esimerkkitapausten kautta, miten muutos yhdessäoppiviin, itsenäisiin tiimeihin tehdään ja saadaan aikaiseksi.


Koulutuksen sisältö:

  • Yhdessäohjautuvuus, ihmiskuva ja tiimityö
  • Tavoitteet ja merkityksellisyys
  • Mahdollistaminen johtamisen keskiössä
  • Data, tieto, mittarit ja johtaminen

 

Kenelle koulutus sopii:

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita mihin lean-agile-ajattelumalli perustuu ja mitkä teemat ja periaatteet löytyvät sen ytimestä.

Koulutuksen tarkoitus on saada oppija kehittämään omaa ajatteluaan selkeäksi ja niin vahvaksi, että sen perustalle pystyy rakentamaan omaan organisaatioon uutta, jatkuvasti oppivaa kulttuuria, joka pyrkii mahdollistamaan jatkuvan arvontuoton asiakkaille tavalla, jossa ihmiset voivat hyvin ja kasvavat niin ihmisinä kuin ammattilaisina. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on käytössään ajattelun työkalut sekä selvä kuva siitä, miten lean-agile- kulttuuri ja tapa toimia/ajatella voidaan luoda ja mitkä voisivat olla selkeät seuraavat stepit kohti tehokasta ja turvallista ympäristöä, jossa työntekijät ovat tyytyväisiä ja asiakkaat haluavat valita yrityksen tuotteet ja/tai palvelut yhä uudestaan.

Koulutus sopii sekä yritysten että julkishallinnon henkilöille.

 

Kouluttajamme: 

Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita ketteryyden asiantuntijoita, jotka ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan. Kouluttajamme ovat keränneet vuosien käytännön kokemuksen erilaisista projekteista, rooleista sekä ketteristä tiimeistä ja organisaatioista. Olemme kouluttaneet satoja ihmisiä sekä tiimejä ketteriin menetelmiin ja koulutustemme osallistujat ovat kokeneet saaneensa konkreettisia hyötyjä ketteriin toteutuksiinsa. Tutustu kouluttajiimme tarkemmin tästä.
 

Loihde Advisory - keitä olemme?

Luomme digitaalisen aikakauden menestystarinoita. Yhdistämme datan, pilviteknologian, ketterät toimintamallit ja kokemuksen asiakkaidemme liiketoiminnan kasvuvoimaksi. Tutkimuksemme mukaan asiakkaamme arvostavat erityisesti ratkaisukeskeisyyttämme, kykyämme kuunnella ja ymmärtää heidän tarpeitaan sekä taitoamme tarjota palveluita esitettyyn ongelmaan. 

Asiakkaidemme mukaan he ovat valmiita suosittelemaan meitä muun muassa ketterille muutosmatkoille, digitaalisen liiketoiminnan konseptointiin, dataan ja analytiikkaan sekä sisällönhallintaan - toisin sanoen kaikille alueille, joilla tarjoamme palveluita.

Tutustu meihin ja palveluihimme osoitteessa www.loihdeadvisory.fi

Ohjelma

Early Bird -hinnoittelu poistuu käytöstä 3 viikkoa ennen kurssin alkua. Jos yrityksestänne löytyy useampi kiinnostunut osallistumaan kurssille, niin järjestämme kursseja myös asiakaskohtaisina toteutuksina. Tässä tapauksessa ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan kurssille teille parhaiten sopiva ajankohta. 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä