Value Stream Management – arvontuoton logiikka, standardi työ ja kompleksisuus

Tarjouspyyntö asiakaskohtaisesta toteutuksesta

Kuvaus

Value Stream Management – arvontuoton logiikka, standardi työ ja kompleksisuus

Siihen on syynsä, että muutos parempaan harvoin koskee vain yhtä organisaation osa-aluetta. Systeemisissä kokonaisuuksissa kun yhden osan korjaaminen ei auta ja se saattaakin vain heikentää kokonaisuutta ja koko arvovirtaa, jonka tehtävä on lunastaa asiakkaalle tehdyt lupaukset. 

Muutos asiakaskeskeiseen kulttuuriin vaatiikin koko organisaation ja koko arvovirran läpi leikkaava haastamista ja kokeilujen kautta tapahtuvaa uudelleen määrittelyä, joissa ei ole varaa siiloihin, eristyneisyyteen ja saarekkeisiin, joissa toimivat eri säännöt ja lainalaisuudet kuin muualla. Jos siilojen purkuun ei ole valmiutta, ei ole myöskään valmiutta luoda optimaalista arvovirtaa, jonka loppujen lopuksi tulisi olla jokaisen yrityksen ja organisaation tavoitteellisuuden ytimessä (sillä arvovirta on se ydin, joka tuottaa asiakkaalle arvoa ja lunastaa ne lupaukset).

Voisi periaatteessa sanoa, että mitä siilottomampi ja mitä ’sujuvampi’ toiminnaltaan organisaatio sekä sen ylläpitämät prosessit ja rakenteet ovat, sitä varmemmin se tuottaa asiakkailleen arvoa: 

  • Nosta asiakas keskiöön ja esitä kysymys: ”Miksi me olemme olemassa, mitä me oikein teemme ja miten me tuotamme asiakkaalle arvoa?”.
  • Määrittele arvovirtasi.
  • Jatka matkaa ja asiakaslupaus lunastetaan joka hetki.


Koulutuksen sisältö:

  1. Arvontuoton logiikka – iteroivasta standardiin työhön (Cynefin, ennakoimaton vs. ennakoimaton, tehokkuus/tehollisuus)
  2. Arvovirta mahdollistamisen perustana
  3. Tuoteperheet siilojen purun lähtökohtina

 

Kenelle koulutus sopii:

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita mihin lean-agile-ajattelumalli perustuu ja mitkä teemat ja periaatteet löytyvät sen ytimestä.

Koulutuksen tarkoitus on saada oppija kehittämään omaa ajatteluaan selkeäksi ja niin vahvaksi, että sen perustalle pystyy rakentamaan omaan organisaatioon uutta, jatkuvasti oppivaa kulttuuria, joka pyrkii mahdollistamaan jatkuvan arvontuoton asiakkaille tavalla, jossa ihmiset voivat hyvin ja kasvavat niin ihmisinä kuin ammattilaisina. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on käytössään ajattelun työkalut sekä selvä kuva siitä, miten lean-agile- kulttuuri ja tapa toimia/ajatella voidaan luoda ja mitkä voisivat olla selkeät seuraavat stepit kohti tehokasta ja turvallista ympäristöä, jossa työntekijät ovat tyytyväisiä ja asiakkaat haluavat valita yrityksen tuotteet ja/tai palvelut yhä uudestaan.

Koulutus sopii sekä yritysten että julkishallinnon henkilöille.

 

Kouluttajamme: 

Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita ketteryyden asiantuntijoita, jotka ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan. Kouluttajamme ovat keränneet vuosien käytännön kokemuksen erilaisista projekteista, rooleista sekä ketteristä tiimeistä ja organisaatioista. Olemme kouluttaneet satoja ihmisiä sekä tiimejä ketteriin menetelmiin ja koulutustemme osallistujat ovat kokeneet saaneensa konkreettisia hyötyjä ketteriin toteutuksiinsa. Tutustu kouluttajiimme tarkemmin tästä.
 

Loihde Advisory - keitä olemme?

Luomme digitaalisen aikakauden menestystarinoita. Yhdistämme datan, pilviteknologian, ketterät toimintamallit ja kokemuksen asiakkaidemme liiketoiminnan kasvuvoimaksi. Tutkimuksemme mukaan asiakkaamme arvostavat erityisesti ratkaisukeskeisyyttämme, kykyämme kuunnella ja ymmärtää heidän tarpeitaan sekä taitoamme tarjota palveluita esitettyyn ongelmaan. 

Asiakkaidemme mukaan he ovat valmiita suosittelemaan meitä muun muassa ketterille muutosmatkoille, digitaalisen liiketoiminnan konseptointiin, dataan ja analytiikkaan sekä sisällönhallintaan - toisin sanoen kaikille alueille, joilla tarjoamme palveluita.

Tutustu meihin ja palveluihimme osoitteessa www.loihdeadvisory.fi

Ohjelma

Early Bird -hinnoittelu poistuu käytöstä 3 viikkoa ennen kurssin alkua. Jos yrityksestänne löytyy useampi kiinnostunut osallistumaan kurssille, niin järjestämme kursseja myös asiakaskohtaisina toteutuksina. Tässä tapauksessa ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan kurssille teille parhaiten sopiva ajankohta. 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä