PeopleCert Scrum Product Owner I-etävalmennus

Kesto: 2.0 pv
Valitse päivä
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Kuvaus

Scrum-tiimissä tuoteomistaja toimii linkkinä Scrum-tiimin ja liiketoiminnan tai asiakkaan välillä. Tuoteomistajan tehtävä on viestiä onnistuneesti tuotevisiosta ja -strategiasta. Tuotevision ja -strategian lisäksi tuoteomistaja auttaa muita ymmärtämään tuotteen arvolupauksen ja sen avulla saavutettavat liiketoimintatavoitteet. Työssään tuoteomistaja ohjaa, priorisoi ja kerää palautetta.

PeopleCert Scrum Product Owner I -valmennuksessa opit, mitä taitoja tuoteomistaja tarvitsee, mitä on arvo-ohjautuva tuotehallinta ja miten tuotteen kehitysjonoa (product backlog) hallitaan tehokkaasti ja vaikuttavasti.

Kohderyhmä

PeopleCert Scrum Product Owner I on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää tuoteomistajan roolin merkityksen.

Sisältö

PeopleCert Scrum Product Owner I -valmennuksessa keskitytään tuoteomistajan rooliin. Ideat ja käytännöt esitellään seuraavasti:

  • Moduuli 1: Johdanto ketterään projektinhallintaan
  • Moduuli 2: Johdanto Scrumiin
  • Moduuli 3: Arvo-ohjautuva tuotehallinta
  • Moduuli 4: Tuoteomistajan rooli
  • Moduuli 5: Tuotteen kehitysjonon hallinta

Valmennuksen aikataulu

2 päivää, klo 9–17

Esitietovaatimukset

Ei esitietovaatimuksia

Valmennusmateriaali

Valmennusmateriaali on englanninkielinen. Materiaali toimitetaan osallistujille etukäteen PDF-muodossa.

Sertifiointi

Valmennuksen hinta sisältää englanninkielisen online-tentin, jonka suorittamiseen osallistuja voi varata valmennuksen jälkeen itselleen sopivan ajan. Ohjeistus tentin varaamiseen ja tenttimiseen käydään läpi valmennuksessa.

Ohjelma

PäivämääräAloitusaikaPäättymisaika
3.9.20249.0017.00
4.9.20249.0017.00

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Asiakaskohtainen tarjouspyyntö
Järjestäjä
Lauri Humina
Digijohtaja
Wakaru Oy
Teams
Etävalmennus