ChatGPT työkaveriksi palvelujen viestintään ja sisällöntuotantoon

Kuvaus

Suositun tekoälysovelluksen ChatGPT:n moottorina hyrrää nyt uusi GPT-4, joka laajentaa käyttömahdollisuuksia entisestään. ChatGPT:n avulla sujuvoitat huimasti esimerkiksi markkinointi- tai tuoteviestinnällisen sisällön tuottamista ja säästät työhön käytettyä aikaa.

Uuden version parannusten myötä luvassa on helppoa käytettävyyttä, laajempaa sovellettavuutta ja ennen kaikkea parempaa työn hallintaa, kun voit vapauttaa osaamistasi hallitummin tehtäviin, joissa sitä ensisijaisesti tarvitaan. 

Lupaamme, että ChatGPT:stä on helppo innostua. Tämä tekoäly on kiva työkaveri, sillä sen käyttö on yksinkertaista ja käytön mahdollisuuksia on monenlaisia. Koulutus on hyödyllinen osa työelämän muutoksen hallintaa, jossa uutta tekemistä tulee koko ajan mutta resurssit pysyvät ennallaan. Koulutus on selkokielinen ja sisältää runsaasti käytännön esimerkkejä, joten teknologialle vähemmän altistuneet voivat varmasti hyödyntää oppimaansa omassa liiketoiminnassaan.

Kohderyhmä: Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita tekoälyn soveltamisesta palveluliiketoiminnassa. Koulutuksen esimerkit ovat markkinointiviestinnästä, myynnistä ja tuotesuunnittelusta sekä -viestinnästä.

Koulutusta on mahdollista saada myös asiakaskohtaisena toteutuksena, jossa saat tavoitellut hyödyt käyttöön heti omassa organisaatiossasi.

Tervetuloa mukaan!

Ohjelma

Sisältö

  • ChatGPT pähkinänkuoressa
  • Mitä, miksi ja kenelle?
  • Käyttötapaukset ja -esimerkit palveluliiketoiminnan markkinointi- ja tuoteviestinnässä ja tuotesuunnittelussa
  • Käyttövinkkejä
  • Mitä tulossa tulevaisuudessa?

Valmennuksen kesto on kaksi (2) tuntia. 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä