Liiketoimintajohtajan koulutusohjelma

Kesto: 6.5 pv
Valitse päivä
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Kuvaus

HUOM!
Koulutuspäiviä on yhteensä 9 ja puoli päivää ja ne jaksotetaan osallistujien toiveiden mukaan joko lyhyelle tai pidemmälle aikavälille.

Esittely

Data on monen organisaation keskeinen omaisuus, jonka käyttämisestä ja hyödyntämisestä ylin johto vastaa. Data hyödyntäminen vaatii johtamista, niin kuin mikä tahansa liiketoiminnan kehittäminen.  

Ilman aktiivista ja osaavaa liiketoimintajohtamista datan hyödyntäminen jää usein ”IT-projektiksi” , joka vie vain rahaa ja aikaa tavoiteltujen liiketoimintahyötyjen sijasta.  

Data ei ole IT-asia. Vaikka dataan liittyy runsaasti ja haastavaakin tietotekniikkaa, sitä voi ja pitää pystyä käsittelemään liiketoimintanäkökulmasta ja liiketoimintakielellä. Tämä onnistuu, kun  liiketoimintajohto pitää kokonaisuuden kehittämisen ohjat käsissään ja kehittämistä ohjaa organisaation strategia. 

Data Business Schoolin liiketoimintajohtajan koulutusohjelmassa opit johtamaan organisaatiosi tietopääomaa ja rakentamaan organisaatiollesi toimintatapojen ja osaamisen kautta kulttuurin, jolla data muutetaan menestyväksi liiketoiminnaksi.  

Koulutusohjelman aikana päivitetään oman organisaation strategia sellaiseksi, jossa datan avulla mahdollistetaan strategisten tavoitteiden toteutuminen.  

Koulutuksen kesto ja alkaminen:
Koulutuspäiviä on yhteensä 6 ja puoli päivää ja ne jaksotetaan osallistujien toiveiden mukaan joko lyhyelle tai pidemmälle aikavälille.  Ohjelma toteutuu aina, kun osallistujia on yhteensä riittävästi eri organisaatioista.

Sertifiointikoe:
Koulutusohjelman lopussa oppien sisäistäminen varmennetaan sertifikaattikokeella. Sertifikaatti on selkeä osoitus osaamisesta henkilölle itselleen, työnantajille ja asiakkaille.

Hinnoittelu:
4750€ + alv  / henkilö.
Kysy tarjous enemmästä henkilömäärästä!

Koulutusohjelman sisältö:

1. LIIKETOIMINTALÄHTÖINEN KEHITTÄMINEN (0.5 pv)

2. DATANLUKUTAITO (0.5 pvä)

3. DATAN JOHTAMISEN STRATEGINEN KEHITTÄMINEN (2 pv)

4. DATA JA ANALYTIIIKKA RATKAISUJEN MODERNIT RATKAISUT (1 pv)

5. TIEDON OMISTAJUUS JA JOHTAMINEN (1 pv)

6. CHAT GPT:N HYÖDYNTÄMINEN OMILLA TIEDOILLA (1 pv)

7. SERTIFIOINTIKURSSI (0.5 pv)

Kouluttajat:

JARI YLINEN

Toimitusjohtaja, Hovi Competence Development Oy

Toimitusjohtaja, Hovi Competence Development Oy. Jari  Ylisellä on monipuolinen kokemus CIO-tehtävistä sekä muutosjohtamisesta. Hän vetää sekä suomalaisten yritysten tietohallintojohdon yhteistyöryhmää, IT Forumia että liikkeenjohdon yhteistyöryhmää, Systeemiryhmää.

Hänen erityisaluettaan ovat organisaation IT-arkkitehtuuri ja tietovarastoinnin hyödyntäminen liiketoiminnassa.

MIRJAMARIA PETÄJÄNIEMI

KTM ja Data Engineer Ari Hovilla

KTM Mirjamaria Petäjäniemi on hankkinut tukevan kokemuksen tietovarastoinnista kehittäessään raportointia suurille ja pienemmille markkinointi-, energia-, pankki-, kiinteistö- ja logistiikka-alan yrityksille.

VELI-MATTI ANTTILA

BEng (Bachelor of engineering in telecommunication)

Veli-Matti Anttila on kerännyt reilun 20 vuoden ajan laajan ja monipuolisen kokemuksen ja osaamisen projektien ja hankkeiden tehokkaasta hallinnasta ja toteuttamisesta.

Teollisuuden projektien, jatkuvan parantamisen sekä yrittäjyyden tuomien oppien soveltaminen dataprojekteihin sekä menetelmien kehitys on ollut Veli-Matin kiinnostuksen kohteena viime vuosien ajan.

ROOPE RANTANEN

KTM ja Data Engineer Ari Hovilla

Roope Rantanen on hankkinut tukevan kokemuksen raportoinnista pilviympäristöissä kehittäessään raportointia suurissa energia- ja metsäteollisuuden sekä vähittäiskauppa-alan yrityksissä.

MINNA OKSANEN

Minna on vahva osaaja tiedonhallinnan eri osa-alueilla. Hänen suurin kiinnostuksensa on aina ollut tieto ja miten tietoa hyödynnetään. Minnan vahvuus on liiketoiminnan mallintaminen tieto- ja prosessimalleiksi.

Hän on osallistunut laajoihin tietovarastointi- ja raportointihankkeisiin, ja Minnalla on myös osaamista GDPR:stä. Hän on ollut mukana kehittämässä ja jalkauttamassa tiedonhallintamalleja ja ollut määrittelemässä organisaatioille tietoarkkitehtuureja.

Konsultointityön lisäsi Minna on toiminut kouluttajana ja nyt aloitettuaan Ari Hovilla hän on kouluttanut SQL-kieltä, tiedonmallinnusta ja tiedonhallintaa.

SUSO KOLESNIK

Strategiakonsultti Ari Hovilla

Suso Kolesnikilla on pitkäaikainen kokemus SOK:n johtoryhmän viestintä- ja vastuullisuusjohtajana strategiatyöstä sekä johtotehtävistä mm. IBM:ssä ja Teklassa. Suso on vastuullisen liiketoiminnan johtamisen asiantuntija, coach ja mentori, joka saa niin strategiaprosessit lentoon kuin ihmiset löytämään parhaan potentiaalinsa. Suso tietää miksi ”viestintä epäonnistuu aina, paitsi sattumalta” ja osaa huolehtia, että tämä motto ei meidän asiakashankkeissamme pidä paikkaansa.

 

Ohjelma

PäivämääräAloitusaikaPäättymisaika
1.8.20249.0016.15

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Asiakaskohtainen tarjouspyyntö
Järjestäjä
Jari Ylinen
Toimitusjohtaja
Hovi Competence Development Oy
Minna Oksanen

Hovi Competence Development Oy
Mirjamaria Petäjäniemi
Konsultti
Hovi Competence Development Oy
Roope Rantanen
KTM ja Data Engineer
Hovi Competence Development Oy
Suso Kolesnik
Strategiakonsultti
Hovi Competence Development Oy
Veli-Matti Anttila

Hovi Competence Development Oy