Webinaari - ITIL® on paljon muutakin kuin pelkkä Foundation

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

3.9.2021

Maksuton webinaari
klo10.00-11.00

ITIL® 4 Foundation on hyvä kurssi ja moni on sen käynytkin. Sen avulla saa kiinni ajatuksesta mitä palveluilla halutaan saavuttaa, mitä hyötyä niistä on ja mitä ainakin arvon tekemiseksi pitää tehdä. ITIL® 4 Foundation on kuitenkin vain n. 200 sivua ITIListä. ITILissä on sen lisäksi 34 kyvykkyyttä (Practice), joista jokaisesta on noin 40 sivua kyseisen kyvykkyyden tarkempaa hyväksi havaittua tietämystä. Sekä tietenkin 5 kappaletta jatkokurssin kirjoja, 200 sivua kappale, kertomassa eri aiheluariden hyväksi havaittuja ajatusmalleja. Tässä webinaarissa pureudutaan: 

  • Mitä kyseiset aineistot sisältävät
  • Miten niitä voi hyödyntää
  • Kenelle ne on tarkoitettu
  • Esimerkkejä miten sisältöä on hyödynnetty

Tervetuloa kuulolle hahmottamaan mitä kaikkea ITIListä löytyy. Webinaari toimii hyvänä johdantona jatkokursseja miettivälle mutta myös hyvänä palvelujohtamisen ammatillisena yleissivistyksenä siitä, mitä kaikkea on nähty hyödylliseksi ja mistä mihinkin aiheeseen jo keksittyä ja koeteltua tietämystä löytyy. Samainen yleissivistys on myös hyvä syy tutustua Wakarun muihin tuleviin ja menneisiin webinaareihin. 

Lari Peltoniemi, Wakaru

Lari on työskennellyt prosessien ja toiminnan kehittämisen ja arvioinnin alueella yli 15 vuotta. Päätoimisesti IT-palveluiden prosessien määrittelyn, kehittämisen ja johtamisen alueella hän on toiminut vuodesta 2005. Hän on konsultoinut ja valmentanut useita suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita ITIL/ITSM-prosessien määrittelyihin, käyttöönottoon ja kehittämiseen liittyen. Lari on sertifioitu ITIL 4 Foundation, ITIL Intermediate, VeriSM, SIAM Foundation, CASM ja CMDB Foundation -valmentaja.

  • Katso ITIL 4 Foundation -kurssit Oppiasta täältä
  • Katso ITIL 4 Intermediate -kurssit Oppiasta täältä
  • ITIL 4 Practicet saatavissa maksullisella MyITIL-palvelulla Axeloksen sivuilta.
  • ITIL 4 kirjat tilattavissa Axeloksen sivuilta (HUOM: Paperisten toimitus Britanniasta, tullaus). 
     

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
The SwirlTM is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
Wakaru Oy is an Accredited Training Organisation for ITIL®.

 

Järjestäjä