Kielitaidosta asiakaspalvelijan supervoima

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

6.10.2023

Maksuton webinaari
klo14.00-15.00

Webinaaritallenne: Kielitaidosta asiakaspalvelijan supervoima

Kuuntelijapalaute: 100 % suosittelee webinaaria

Monikulttuurisessa maailmassa asiakaspalvelu vaatii hyvin monien taitojen lisäksi kielitaitoa sekä kykyä ymmärtää asiakkaan kulttuurin erityispiirteitä. Suomalainen asiakaspalvelu on tunnetusti erittäin asiantuntevaa ja tehokasta. Kielimuuri voi kuitenkin muuttaa asiakaskokemuksen päälaelleen. Tässä webinaarissa kuulet kouluttajiemme ja monikielisen asiakaspalvelumme asiantuntijoiden kokemuksia ja eläviä esimerkkejä, miten kielitaito tai sen puute voi vaikuttaa asiakaspalvelun onnistumiseen.

Tämä webinaari on maksuton ja osa Asiakaspalveluviikon ohjelmaa. Wave järjestää vuosittain Asiakaspalveluviikon, joka nostaa asiakastyön arvostusta ja motivoi alalla toimivia. Samalla se tarjoaa oivan paikan viestiä ja näkyä positiivisesti. Tutustu Asiakaspalveluviikkoon!

 

Webinaariasiantuntijat

Liisa Ohtonen on työskennellyt yli 20 vuotta monikielisen viestinnän parissa mm. projektipäällikkönä, sisällöntuottajana ja tiiminvetäjänä. Tällä hetkellä Liisa vetää Acoladin oppimisen palveluita tuottavaa yksikköä.

Christian Sandberg on työskennellyt ruotsin kouluttajana 20 vuotta. Monet toimialat ja organisaatiot ovat tulleet hänelle tutuksi tänä aikana.

Marietta Chela on työskennellyt kielikouluttajana yli 30 vuotta. Hänellä on kokemusta useiden eri organisaatioiden kanssa työskentelystä ja kouluttamisen lisäksi hän on myös kokenut sisällöntuottaja.

 

Wave erinomaisen asiakaspalvelun puolesta

Wave on asiakaspalvelun ammatillinen verkosto. Waven yli 100 jäsenorganisaatiota yhdistää halu kehittää asiakaspalvelua. Wave tarjoaa asiakaspalvelun kehittämisen tueksi aktiivisen ja asiantuntevan verkoston, kilpailut Vuoden asiakaspalvelu ja henkilökilpailu, koulutuksia, yritysvierailuja sekä ammattitapahtumia. Järjestämme myös Suomen suosituimman asiakaspalvelutempauksen, yhteisöllisen Asiakaspalveluviikon.

Ota yhteyttä Wave-jäsenyydestä tai osta suoraan Oppiasta ja liitä organisaatiosi asiakaspalvelun ammatilliseen verkostoon!

 

Järjestäjä