Myönteisyys voimavaraksi- hyödynnä aivojesi neuroplastisuus

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Muu teknologia (Zoom)

18.1.2024

Maksuton webinaari
klo9.00-9.45

Myönteisyys voimavaraksi- hyödynnä aivojesi neuroplastisuus

Kun ihminen käytätä myönteisyyttä ja vahvuuksiaan työssä, hän on energinen, tavoitteellinen ja kokee itsensä hyvinvoivaksi. Myönteisyys avaa näkemään uusi mahdollisuuksia sekä vaihtoehtoja. Myönteisyyden silmälasit ovat meidän kaikkien saatavilla, kun taas toisinaan negatiivisuus laittaa meitä näkemään uhkia ja voi saada meidän ylireagoimaan.

Tiedämme, miten huomion suuntaamisella ja tavallamme ajatella on valtava vaikutus siihen, miten näemme maailman. Ajatuksia tulee ja menee tuhansia, mutta tapa ajatella on taito sekä mielen ohjelmointia. Ajattelua kehittämällä voimme hyödyntää kaikki aivojen neuroplastisuutta enemmän.

· Aivojen neuroplastisuuden hyödyntäminen

· Ajattelutaitojen harjoittaminen

· Vaikuta mielenkuormaan ja pura negatiivisuutta

· Nostetaan myönteisyys vuoden 2024 voimavaraksi

Tervetuloa mukaan!
Jaana ja Anniina

Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautala on erittäin kokenut yritysvalmentaja, NLP kouluttaja, tietokirjailija sekä inspiroiva puhuja. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus –henkinen suorituskyky, ajattelu- ja tunnetaidot sekä viisas vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Jaanan tapa kouluttaa ja luennoida on kokemuksellinen ja energinen sekä hän tuo uudenlaista näkemystä sekä käytännön vinkkejä työelämään ja suorituskykyyn. Viimeisen viidentoista vuoden aikana Jaana on ollut reilusti yli sadassa organisaatiossa valmentajana, puhujana tai kouluttajana kehittämässä inhimillistä työelämä, jossa ihmisyys on keskiössä. Aikaisemmin hän toimi 15 vuotta erilaisissa esimiestehtävissä ja kouluttajana, jonka tarinoita ja kokemusta hän hyödyntää luennoissani. Jaana tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä inhimilliseen työelämään, jossa luodaan kilpailukykyä. Jaana on myös kokenut NLP kouluttaja ja Kalifornian NLPU:sta NLP Master Traineriksi. Jaana on koulutukseltaan myös Coach, mindfulness- ja rentoutusohjaaja. Jaana on kirjoittanut Otavan julkaiseman tietokirjan Mielen voimasta 2017 sekä toinen Jaanan tietokirja Rohkeiden Aikuisten kirja- Vapaudu Uskomusten kahleista julkaistiin marraskuussa 2019. Kolmannessa tietokirjassa Paremman työelämä Opas Jaana oli yhtenä kirjoittajista.

OIVALTAMAAN OY

 

Taito Training Oy:n Anniina Hukari on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija, business coach sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja puskee yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on erittäin kokenut esihenkilöiden ja johdon kouluttaja, fasilitaattori ja business coach. Anniinalla on yli 20 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja kansainvälisesti sertifioitu coach (PCC), pedagogisesti pätevä opettaja, stressinhallinta- ja palautumisvalmentaja, hypnoterapeutti ja NLP Trainer, joka on opiskellut myös mm. aivotutkimusta. Anniinan ydinosaamista ovat: viisaan vuorovaikutuksen rakentaminen, coaching, työelämätaidot, oppiminen ja aivot muutoksessa sekä kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, palautuminen, ihmisten erilaisuus, läsnäolo, vahvuusajattelu sekä valmentava työote.

TAITO TRAINING OY

Järjestäjä