Myönteisyys voimavaroiksi tiimeissä - miten taltuttaa ajan kyynisyys

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Muu teknologia (Zoom)

25.10.2024

Maksuton webinaari
klo9.00-9.45

Myönteisyys voimavaroiksi tiimeissä - miten taltuttaa ajan kyynisyys

Tämä aika haastaa meidän ajatteluamme sekä niitä silmälaseja, joilla katsomme maailmaa ja ympäristöämme. Ei ole niin helppo nähdä resursseja tai myönteisyyttä ympärillä tällä hetkellä, vaan näemme helpommin ympäristön uhkia ja kauhukuvia, jotka voivat saada meidät ylireagoimaan sekä sitä kautta väsymään.

Myös kyynisyys on kasvava ongelma meillä. Kyynisyys on sitä epäluuloa, jolla kyynikko suojaa itseään. Kyyninen ihminen voi ei näe välttämättä työkavereista hyvää vaan sättii ympärillä olevia. Tänä aikana tarvitsemme kuitenkin lisää myönteisyyttä ja vahvuuksia tiimien vuorovaikutuksessa.

Kun ihminen käyttää myönteisyyttä ja vahvuuksiaan elämässään, hän on energisempi, tavoitteellinen ja kokee itsensä hyvinvoivaksi. Myönteisyys avaa epäluuloa enemmän näkemään uusia mahdollisuuksia sekä vaihtoehtoja asioissa.

Tervetuloa webinaariin oivaltamaan miten myöteisyys käännetään voimavaroiksi!

Webinaarin pitää Oivaltamaan Jaana, joka on  erittäin kokenut yritysvalmentaja, NLP kouluttaja, tietokirjailija sekä inspiroiva puhuja. Jaanan intohimo on psyykkinen hyvinvointi –henkinen suorituskyky, ajattelu- ja tunnetaidot sekä viisas vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. 

Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Jaanan tapa kouluttaa ja luennoida on kokemuksellinen ja energinen sekä hän tuo uudenlaista näkemystä sekä käytännön vinkkejä työelämään ja suorituskykyyn.

Viimeisen viidentoista vuoden aikana Jaana on ollut reilusti yli sadassa organisaatiossa valmentajana, puhujana tai kouluttajana kehittämässä inhimillistä työelämä, jossa ihmisyys on keskiössä. Aikaisemmin hän toimi 15 vuotta erilaisissa esimiestehtävissä ja kouluttajana, jonka tarinoita ja kokemusta hän hyödyntää luennoissani. Jaana tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä inhimilliseen työelämään, jossa luodaan kilpailukykyä.

Jaana on myös kokenut NLP kouluttaja ja Kalifornian NLPU:sta NLP Master Traineriksi. Jaana on koulutukseltaan myös Coach, mindfulness- ja rentoutusohjaaja. Jaana on kirjoittanut Otavan julkaiseman tietokirjan Mielen voimasta sekä toisen tietokirjan miten vapautua Uskomusten kahleista. Kolmannessa tietokirjassa Paremman työelämä Opas Jaana oli yhtenä kirjoittajista.  Jaanasta löydät lisätietoa Oivaltamaan sivuilta.

Vuoden 2024 alussa Jaana on lähtenyt mukaan sijoittaksi ja omistajaksi Kuullakseen, joka tarjoaa yritysten työntekijöille uudenlaista mielen valmennusta joustavana digipalvelun

 

 

Järjestäjä