Vaikuta ja onnistu valmentajana

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Muu teknologia (Zoom)

7.11.2024

Maksuton webinaari
klo9.15-10.00

Vaikuta ja onnistu valmentajana

Moni toimii sisäisen tai ulkoisen valmentajan/kouluttajan roolissa ilman, että on varsinaisesti saanut opastusta siihen miten toimia tässä roolissa mahdollisimman hyvin.

Tässä webinaarissa pysähdymme kouluttajuuden ja onnistuneen koulutuksen rakentamisen äärelle:

 

Webinaarin teemoja

- Onnistuneen koulutuksen elementit

- Vaikuttavan koulutuksen rakentamisen askeleet

- Minä kouluttajana/valmentajana

Tervetuloa mukaan!
Anniina

 

Valmentajasi:

Taito Training Oy:n Anniina Hukari on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija, business coach sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja puskee yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on erittäin kokenut esihenkilöiden, johdon tiimien ja työyhteisöjen kouluttaja, fasilitaattori ja business coach. Anniinalla on yli 20 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja kansainvälisesti sertifioitu coach (PCC), pedagogisesti pätevä opettaja, stressinhallinta- ja palautumisvalmentaja, hypnoterapeutti ja NLP Trainer, joka on opiskellut myös mm. aivotutkimusta. Anniinan ydinosaamista ovat: viisaan vuorovaikutuksen rakentaminen, coaching, työelämätaidot, oppiminen ja aivot muutoksessa sekä kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, palautuminen, ihmisten erilaisuus, läsnäolo, vahvuusajattelu sekä valmentava työote.

Anniina on saanut jo 23- vuoden ajan auttaa eri organisaatioita rakentamaan vaikuttavia valmennuksia sekä kouluttaa niin ammattiopettajia kuin eri alojen asiantuntijoita, jotka pitävät sisäisiä tai ulkoisia valmennuksia osana työtään.

 

TAITO TRAINING OY

Järjestäjä