SAP Finug Hosted by Islet 1.9.2022

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar 3)

1.9.2022

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Transmerin S/4HANA:n liiketoimintahyödyt ja projektin lessons learned

SAP Finug Hosted by Islet 1.9.2022

Tervetuloa SAP Finug Hosted by Islet -webinaariin 1.9.2022 klo 09:00. Transmeri ja Islet toteuttivat yhdessä onnistuneen SAP S/4HANA -transformaatioprojektin. Projekti toimitettiin ajallaan ja budjetissa, ja Transmeri saavutti transformaatiosta monia liiketoimintahyötyjä.

Tule mukaan kuulemaan, kun Transmerin tietohallinto- ja vastuullisuusjohtaja Kimmo Koho kertoo liiketoimintahyödyistä ja yhdessä Isletin operatiivisen johtajan Heidi Sinisalon kanssa projektin lessons learned -lopputulemista ja parhaista käytänteistä. 

Puhujat

Heidi Sinisalo
Heidi Sinisalo
, Operatiivinen johtaja, Islet Group

Kimmo Koho
Kimmo Koho, Tietohallinto- ja vastuullisuusjohtaja, Transmeri Group

Ilmoittautuminen

Webinaari-alustana toimii GoToWebinar. Testaathan laitteesi GoToWebinar-yhteyden etukäteen, jotta osallistuminen onnistuu toivotulla tavalla: https://support.goto.com/webinar/system-check-attendee

Tilaisuus on avoin kaikille. Liity mukaan alla olevalla Ilmoittaudu-painikkeella. Ilmoittautuminen Hosted by -webinaariin tapahtuu Oppia.fi -sivustolla, jonne voi myös rekisteröityä. Oppia-tunnuksella yhteystietosi pysyvät ajan tasalla ja voit ilmoittautua helposti tuleviin Finug -tilaisuuksiin. Ilmoittautujatieto luovutetaan järjestävän tahon (Islet) käyttöön, jotta tapahtumaan osallistuminen voidaan mahdollistaa.

Järjestäjä