SAP S/4HANA Service – Maintenance Service Process 17.10.2022

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar 3)

17.10.2022

Maksuton webinaari
klo15.00-16.00

SAP S/4HANA Service – Maintenance Service Process – Huoltoliiketoiminnan uusi ydin

Monet suomalaiset SAP-asiakkaat ovat jo pitkään ja menestyksekkäästi käyttäneet ECC:n CS-moduulia huoltoliiketoimintansa perustana, joten SAP on viime vuosina panostanut S/4HANA Service:n kehittämiseen. Uusi S/4HANA Service vastaa muun muassa markkinoilla vallitsevaan ”kaikki palveluna”- mallin tarpeeseen. Tässä liiketoimintamallissa ei enää myydä tuotteita ja huoltoa erikseen vaan paketoituna kokonaisuutena. Kehitystyön tuloksena SAP S/4HANA Service:stä julkaistaan tänä vuonna uusi versio, joka tukee entistä paremmin huoltoliiketoiminnan kehitystarpeita sekä siirtymistä CS:stä S/4HANA Serviceen.

Jos huoltoliiketoiminta ja SAP CS ovat lähellä sydäntäsi, tule mukaan webinaariin kuulemaan viimeisimmät tiedot uudesta S/4HANA Service:stä, sen uusista ominaisuuksista ja roadmapista.

S/4HANA Serviceeen voit tutustua esimerkiksi tästä blogi-linkistä.

Puhujat

Mikael Östman
Mikael Östman, Business Arkkitehti, SAP Finland

 

Ilmoittautuminen

Webinaari-alustana toimii GoToWebinar. Testaathan laitteesi GoToWebinar-yhteyden etukäteen, jotta osallistuminen onnistuu toivotulla tavalla: https://support.goto.com/webinar/system-check-attendee

SAP-webinaari on suunnattu ensisijaisesti Finug -jäsenille, mutta toivotamme tervetulleiksi SAP-asiakkaat, -prospektit ja -kumppanit. Osallistujatiedot luovutetaan yhteistyökumppanin (SAP Finland) käyttöön, jotta webinaariin osallistuminen voidaan järjestää.

Ilmoittaudu alta viimeistään 17.10.2022 klo 14:50 mennessä.

Järjestäjä