SAP Finland & Finug webinar 13.2.2023

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar 3)

13.2.2023

Maksuton webinaari
klo15.00-16.00

Synchronized Planning with SAP IBP and PPDS

Toimitusketjujen haasteille ei näy lievennystä kuluvana vuonna 2023. Niiden ohjaamiseen ja suunnitteluun tarvitaan parempaa läpinäkyvyyttä, sujuvampaa yhteistyötä (organisaation sisällä sekä yli organisaatiorajojen) ja enemmän joustavuutta monimutkaisten skenarioiden käsittelyyn. Tutkimukset osoittavat, että yritykset arvostavat teknologiaratkaisuja, joissa prosessit integroituvat saumattomasti, jotta eri tilanteisiin voidaan reagoida ennaltaehkäisevästi ja parhaimmalla mahdollisella tiedolla. Niiden pitää myös olla ketterästi implementoitavissa ja skaalautua muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.

SAP Integrated Business Planning (IBP) ja SAP Manufacturing Planning and Scheduling (tunnetaan myös lyhenteellä PPDS) luovat tarvittavan teknologia-alustan toimitusketjun suunnitteluun, strategisesta IBP-prosessista aina tuotannon hienosuunnitteluun asti.

Tule kuuntelemaan mitä viimeaikaiset releaset näissä tuotteissa ovat tuoneet uutta, jotta suunnittelijoilla olisi paremmat tiedot päätöksenteon tueksi sekä edellytykset reagoimaan disruptioon nopeasti!

Puhujat

Robert Wölker, Solution Advisor for Sustainability, SAP

Aki Laine, Business Architect, SAP

 

Lisätietoja:

SAP Integrated Business Planning for Supply Chain (SAP IBP) -ratkaisu

SAP S/4HANA Manufacturing solutions

 

Ilmoittautuminen

Webinaari-alustana toimii GoToWebinar. Testaathan laitteesi GoToWebinar-yhteyden etukäteen, jotta osallistuminen onnistuu toivotulla tavalla: https://support.goto.com/webinar/system-check-attendee

SAP-webinaari on suunnattu ensisijaisesti Finug -jäsenille, mutta toivotamme tervetulleiksi SAP-asiakkaat, -prospektit ja -kumppanit. Osallistujatiedot luovutetaan yhteistyökumppanin (SAP Finland) käyttöön, jotta webinaariin osallistuminen voidaan järjestää.

Ilmoittauduthan viimeistään 13.2.2023 klo 14:50 mennessä.

Järjestäjä