SAP Finug Hosted by Islet 30.3.2023

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar 3)

30.3.2023

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Miten varmistat oman saaresi parhaan työntekijäkokemuksen nykymaailman myrskyjen keskellä

SAP Finug Hosted by Islet 30.3.2023

Elinkustannukset Suomessa ja Euroopassa ovat nousseet uusiin sfääreihin. Yritykset kokevat haastavana pysyä kustannustehokkaina epävakaassa taloudellisessa tilanteessa ja samaan aikaan he kokevat painetta investoida työntekijöidensä hyvinvointiin. Yrityksissä mietitään, miten pysyä kilpailukykyisenä sekä miten varmistetaan työntekijöiden tyytyväisyys, sillä he ovat yhä enemmän huolissaan henkilökohtaisesta taloudestaan ja tulevaisuudestaan.

Viivästyneet kulukorvaukset ja taloudelliset tappiot maksamattomien kulujen vuoksi ovat työntekijöiden huolenaiheiden listan kärjessä paljastaa uusi tutkimus* Tutkimuksen tekemään kyselyyn osallistui 2500 työntekijän lisäksi 750 HR-päättäjää ja 750 talouspäättäjää Isosta-Britanniasta, Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Belgiasta, Alankomaista, Saksasta, Itävallasta, Sveitsistä, Tanskasta, Suomesta ja Ruotsista. He yhdessä jakoivat näkemyksensä siitä, miten elinkustannuskriisi muuttaa työntekijöiden odotuksia.

Tämä Isletin ja SAP Concurin yhteistyössä toteuttama webinaari tarkastelee miten työntekijöiden tyytyväisyyttä voidaan lisätä nykypäivän vaikeista talousnäkymistä huolimatta ja samalla parantaa merkittävästi kulujen hallintaprosesseja.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

*SAP Concurin tilaama ja Coleman Parkes Research Ltd toteuttama tutkimus heinä-elokuussa 2022

Puhujat


Maija Peiponen
, Senior Solution Consultant, SAP Concur

Jenni Lonka
Jenni Lonka, Chief Business Officer, Islet Group

Ilmoittautuminen

Webinaari-alustana toimii GoToWebinar. Testaathan laitteesi GoToWebinar-yhteyden etukäteen, jotta osallistuminen onnistuu toivotulla tavalla: https://support.goto.com/webinar/system-check-attendee

Webinaari on avoin kaikille. Liity mukaan yltä löytyvällä Ilmoittaudu-painikkeella 30.3.2023 klo 08:45 mennessä. Ilmoittautuminen Hosted by -webinaariin tapahtuu Oppia.fi -sivustolla, jonne voi myös rekisteröityä. Oppia-tunnuksella yhteystietosi pysyvät ajan tasalla ja voit ilmoittautua helposti tuleviin Finug -tilaisuuksiin. Ilmoittautujatieto luovutetaan järjestävän tahon (Islet) käyttöön, jotta tapahtumaan osallistuminen voidaan mahdollistaa.

Järjestäjä