SAP Finland & Finug webinar 2.10.2023

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar 3)

2.10.2023

Maksuton webinaari
klo15.00-16.00

Päästölaskennan kehittäminen osana tiukentuvaa kestävyysraportointia ja tehokkaampaa arvoketjuyhteistyötä

Tervetuloa SAP Finugin, SAP:n ja BearingPointin järjestämään päästölaskentawebinaariin maanantaina 2. lokakuuta klo 15.00.

Webinaarin aiheena on päästölaskennan kehittäminen osana tiukentuvaa kestävyysraportointia ja tehokkaampaa arvoketjuyhteistyötä.

  • Mitä odotuksia kestävyysraportointidirektiivi kohdistaa päästölaskennalle?
  • Miten organisaationi ja arvoketjuni vaikuttavat päästölaskentakyvykkyyksiin ja työkalujen valintaan?

Webinaari tarjoaa SAPin ja BearingPointin näkemyksen päästölaskennasta osana raportointivelvoitteita sekä siihen liittyvistä keskeisimmistä haasteista ja ratkaisusta arvoketjunäkökulmasta. Osallistujana pääset näkemään konkreettisia ratkaisuja päästölaskennan kehittämiseen.

Puhujat

Robert Wölker
Robert Wölker
, Head of Customer Solution Advisory, SAP
Robert kuuluu SAP Nordic Customer Solution Advisory -tiimiin. Hän vastaa SAP Finlandin presales-toiminnoista ja on paikallisen johtoryhmän jäsen.

Pilvi Lehtinen
Pilvi Lehtinen
, Senior Business Consultant, BearingPoint
Pilvi vetää BearingPoint Suomen ympäristö ja päästö -tiimiä osana vastuullisuusen liiketoiminnan tarjoamaa. Hän on keskittynyt erityisesti Scope 1-3 -päästölaskentaan, päästövähennyssuunnitteluun, päästölaskentatyökalujen implementointiin sekä raportointikyvykkyyksien kehittämistyöhön.

Ilmoittautuminen

Webinaari-alustana toimii GoToWebinar. Testaathan laitteesi GoToWebinar-yhteyden etukäteen, jotta osallistuminen onnistuu toivotulla tavalla: https://support.goto.com/webinar/system-check-attendee

SAP-webinaari on suunnattu ensisijaisesti Finug -jäsenille, mutta toivotamme tervetulleiksi SAP-asiakkaat, -prospektit ja -kumppanit. Osallistujatiedot luovutetaan yhteistyökumppanin (SAP Finland & BearingPoint) käyttöön, jotta webinaariin osallistuminen voidaan järjestää.

Ilmoittauduthan viimeistään 2.10.2023 klo 14:30 mennessä.

Järjestäjä