Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: API kehittäjäkokemuksen merkitys ja parantaminen

12.01.2018 09:00 - 10:00

Edellisessä webinaarissa 8.12.2017 on tasoitettu webinaarisarjaan osallistuvien tietotasoa. Perusteiden ymmärtämisen jälkeen voidaan keskittyä yhteen API:en jalkauttamisen kannalta keskeisimpään osa-alueeseen eli API:n kehittäjäkokemukseen. Edelliseen webinaariin osallustuminen ei ole välttämätöntä.

Hyvä kehittäjäkokemus mahdollistaa tietotuotteen (API) käyttöönoton minuuteissa, tuottaa paremman asiakaskokemuksen ja lisää tuotteen käyttöä merkittävästi. Nykyaikana sovelluskehittäjät eivät kysele asioiden, käyttäjätunnusten tai koodiesimerkkien perään, vaan odottavat itsepalvelua sillä samalla minuutilla kun tarve tulee ilmi. Webinaarin aikana saat vastaukset kysymyksiin:

  • Millaisia vaatimuksia ja odotuksia sovelluskehittäjille on ohjelmointirajapintojen suhteen?

  • Mistä koostuu hyvä kehittäjäkokemus (DX)?

  • Miten mittaan kehittäjäkokemus?

  • Miten API-hallinta auttaa loistavan ja kustannustehokkaan kehittäjäkokemuksen toteuttamisessa?

Aikataulu: 

8:45-9:00 Kirjautuminen webinaariin
9:00-9:45 Webinari (Jarkko Moilanen, suomeksi)

Puhuja:  Jarkko Moilanen, Chief APItalist (PhD, Peer Production)

Webinaarien puhuja on Jarkko Moilanen, yksi Suomen johtavista APItalisteista eli API- ja alustatalouden ammattilaisista. Jarkko on perustanut Suomen ensimmäisen API-yhteisön (API:Suomi) ja ohjelmointirajapintojen arvoketjun automatisointiin keskittyvän globaalin APIOps -yhteisön. Jarkko toimii API-talouden asiantuntijayritys APInf Oy:ssä liiketoiminta -ja yhteisökehittäjänä. Ennen webinaaria kannattaa lukea muutama Jarkon kirjoittama artikkeli API-taloudesta.

APInf Oy on Suomen johtavia API-talouden asiantuntijayrityksiä. Asiantuntijamme on viimeksi esiintynyt Tietoviikon kansikuva-artikkelissa ja Aamulehdessä. Olemme sparranneet useita yrityksiä API:en tehokkaassa ja asiakaskeskeisessä kehittämisessä (API tuotteena).

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: API kehittäjäkokemuksen merkitys ja parantaminen
12.01.2018 09:00 - 10:00

Lisätietoja
lari.peltoniemi@wakaru.fi
0407397989

Järjestäjät