Tie asiakaspalvelijoiden viihtyvyyteen – WFM ja Agent Experience

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar 3)

6.10.2021

Maksuton webinaari
klo14.00-15.00

WEBINAARITALLENNE: Tie asiakaspalvelijoiden viihtyvyyteen – WFM ja Agent Experience

Pandemiavuosi on ravistellut asiakaspalvelualaa ja asiakaspalvelijamme ovat joutuneet sopeutumaan uuteen työympäristöön. Monet miettivät nyt, mitä oikein tapahtuukaan pandemian jälkeen. Ja miten tuemme työntekijöitä parhaalla tavalla? Tutustumme aiheeseen Puzzelin englanninkielisessä puheenvuorossa Emma Skygebjergin (Director of WFM) kanssa.

Puzzel tukee asiakkaitaan luomalla asiakaspalveluagenteille parhaat edellytykset hyvään työntekoon. Yksi tarjoamistamme ratkaisuista on Workforce Management -järjestelmä, joka on suunniteltu motivoimaan asiakaspalvelijoita ja varmistamaan, että he viihtyvät töissä pitkään. Tarkalla työvoiman suunnittelulla luomme yhdessä pandemian jälkeisen loistavan työpaikan!

Puhujana on Emma Skygebjerg, Director of WFM, Puzzelilta.

Webinaari pidetään englanniksi.

Webinaari on osa Waven järjestämän Asiakaspalveluviikon maksutonta ohjelmaa.

Webinaariasiantuntija

 


 

Emma Skygebjerg,  Director of WFM

Emma Skygebjerg on asiakaspalvelukeskusten Workforce Management -ratkaisujen asiantuntija. Hänellä on yli 23 vuoden kokemus IT-alalta ja hänen erityisosaamisiinsa kuuluvat Workforce Managementin edut, alaa muokkaavat trendit sekä miten asiakaspalvelukeskukset voivat nostaa työntekijöiden tyytyväisyyttä. Emma uskoo vahvasti, että työn ja vapaa-ajan välinen tasapaino on tärkeässä roolissa, kun halutaan parantaa asiakaspalvelijoiden viihtyvyyttä.

Yhteistyössä Wave-jäsen PuzzelPuzzel on Norjasta kotoisin oleva Pohjoismainen markkinajohtaja, joka tuottaa Contact Center as a Service -palveluita. Sen palkittu asiakaspalvelualusta koostuu kolmesta täysin integroidusta pilvipohjaisesta ratkaisusta, joihin kuuluu monikanavainen ja tekoälyä käyttävä Contact Center sekä edistykselliset Ticketing- ja Workforce Management -järjestelmät, jotka ovat helppokäyttöisiä, nopeita asentaa ja skaalautuvia kaikenkokoisille asiakaspalvelukeskuksille. Lue lisää!

Tiedustelut
Laura Hassel, Wave: laura.hassel(at)wakaru.fi

Liity mukaan Wave asiakaspalveluverkoston jäseneksi
Wave toimii erinomaisen asiakaspalvelun puolesta. Wave-jäsenverkostossa on yli 100 organisaatiota - tulkaa mukaan aktiiviseen verkostoon! Ota yhteyttä Waven liiketoimintajohtaja Timo Keinäseen puh. 040 573 7790 tai timo.keinanen(at)wakaru.fi tai osta suoraan OPPIASTA!

Järjestäjä