CIO, jääkö sinulle syyllisen rooli projekteissa?

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

1.3.2022

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Hankesalkussa on liikaakin projekteja. Kaikki ne kuulostivat hyviltä silloin, kun päätöksiä tehtiin. Istut useimmissa ohjausryhmissä, mutta tilannekuva tuntuu silti epäselvältä. Muutostarpeita projekteihin tulee oikealta ja vasemmalta. Huolestuttaa, että alkuperäinen tavoite on hämärtynyt jo aikaa sitten.

Entäpä, jos olisitkin ohjaksissa? Tukenasi olisivat riittävät ja ymmärrettävät tavoitetilan kuvaukset, joiden perusteella etenemistä voisi oikeasti seurata. Voisit reagoida tilanteisiin ajoissa eikä vasta käyttöönottoa edeltävänä päivänä, jolloin tarjolla on lähinnä syntipukin rooli.

Auttaisiko arkkitehtuuri? Ilman, että toiminnon pystyttämisestä muodostuu yksi ongelma lisää? Webinaarissamme kuulet tästä lisää.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 CIO, jääkö sinulle syyllisen rooli projekteissa? Puhuja: Anna Aaltonen, Senior Consultant (Coala)

Anna on kokonaisarkkitehti ja kouluttaja. Anna on varsinainen ICT-ratkaisujen moniottelija, kokemusta ja näkemystä on monelta osa-alueelta. Työkokemusta hänelle on kertynyt vuosien varrella uusien tietojärjestelmien määrittelystä aina organisaatiotason kokonaisarkkitehtuuriin asti. Hän on myös ollut toteutusprojekteissa sekä ylläpitänyt tietojärjestelmiä. Koulutuspalautteissa kiitosta tulee käytännönläheisistä esimerkeistä ja hyvistä vinkeistä.

Annan arkkitehtuurikokemus ja -osaaminen on poikkeuksellisen laaja, jo yli 20 vuoden ajalta. Eri kokoiset organisaatiot, arkkitehtuurin käyttökohteet sekä varsinainen mallinnustyö ovat tulleet kaikki tutuiksi. Anna tuntee myös tietohallinnon toiminnan ja hänellä on sekä ITIL4 että COBIT-sertifikaatit. Mieluisin haaste Annalle kuitenkin on ottaa epämääräinen möhkäle käsiteltäväksi ja jäsentää se toteuttamiskelpoiseksi etenemissuunnitelmaksi.


HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan TÄÄLTÄ

Järjestäjä