Hyödy murroksesta - johda kasvua ja kehittymistä

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

12.6.2020

Maksuton webinaari
klo9.00-9.45

Hyödy murroksesta - johda kasvua ja kehittymistä

Moni kipuilee tällä hetkellä uusien työvälineiden käyttöönoton sekä toimintatapojen kehittämisen kanssa. Murros haastaa kasvamaan ja kehittymään ja on samalla loistava hetki analysoida mennyttä ja oppia uutta. Muutos ei kuitenkaan aina ole helppoa vaan se nostaa pintaan vaikeitakin tunteita. Jotta pystymme hyödyntämään tämän poikkeustilanteen ja murrosvaiheen, meidän on tärkeää oppia käsittelemään ja hyödyntämään tunteiden tuoma energialatausta ja kanavoida se yhteiseen tekemiseen.
Mitä murroksessa johtaminen on?
Miten johtamisen ajattelumallit vaikuttavat yhteiseen tekemiseen?
Miten tunnistaa, sanoittaa ja käsitellä vaikeitakin tunteita, kuten vihaa, pettymystä ja epäonnistumisen pelkoa?

Webinaarin teemoja:


-    Murroksessa eläminen
-    Muutospaineen tuomien tunteiden käsittely
-    Yhdessä kasvaminen ja oppiminen
-    Vahvuusajattelu voimavarana


Tervetuloa pysähtymään näiden teemojen äärelle maksuttomassa aamukahviwebinaarissa. Webinaari on osa Työelämän menestystekijät- webinaarisarjaa, jota pitävät Anniina Hukari (Taito Training) sekä Jaana Hautala (Oivaltamaan).
Webinaarin aikataulu:
8.45-9.00 Webinaariin liittyminen
9.00-9.45 Aiheen käsittely ja yhteenveto


Kouluttajat
Anniina Hukari

on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja puskee yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on erittäin kokenut esimiesten ja johdon kouluttaja, fasilitaattori ja business coach.
Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri, opettaja ja business coach master, joka on opiskellut myös mm NLP:tä sekä aivotutkimusta.
Business coachina Anniinan ydinosaamista ovat: oppiminen ja aivot muutoksessa ja kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, ihmisten erilaisuus, läsnäolo ja vuorovaikutus, vahvuusajattelu sekä esimiesten työote ja valmentaminen.

Taito Training

Jaana Hautala
on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmen¬taja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, mielentaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja uudenlaista näkökulmaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Työotteeltaan Jaana on vahvasti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Tietosisällön lisäksi toiminnallisuus sekä omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä.
Coachina Jaanan ydinosaamista ovat: itsetuntemus, erilaisuuden ymmärtäminen, aito vuorovaikutus, mielentaidot, palautuminen, suorituskyvyn ylläpito, pysähtyminen sekä muutoksessa toimiminen.

Oivaltamaan Oy

Järjestäjä