itSMF webinaari kesäkuu 2 2020

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

16.6.2020

Maksuton webinaari
klo13.00-14.00

itSMF on palvelunhallintaan keskittynyt yhdistys, joka on toiminut jo yli 15 vuotta edistäen palvelunhallinnan parhaiden käytäntöjen edistymistä Suomessa. itSMF järjestää jäsenilleen paljon toimintaa mm. webinaarien, vuosikonferenssien ja valikoitujen aihealueiden erikoistyöryhmien, Special Interest group, SIG -muodossa. itSMF:n toiminnasta voit lukea ja mukaan liittyä osoitteesta www.itsmf.fi.

Ohjelma

12:45-13:00 Kirjautuminen webinaariin

13:00-13:10 itSMF Finland - webinaarin avaus

13:10-13:50 Esitys : Elina Pirjanti: Nujerra “tyhjän paperin syndrooma” prosessi- ja työkalu implementoinneissa

Suunnitteletko palvelunhallintaprojektia tai uudistatko prosessja? Ihan ensimmäiseksi mieleen varmaan tulee “onkohan tästä jotain malleja tai ohjeistusta olemassa?”, jotta välttyisit pyörän uudelleen keksimiseltä, tyypillisiltä erheiltä ja tietenkin vauhdittaaksesi tehtävää.

Hyviä uutisia! ServiceNow julkaisi kirjaston parhaita käytäntöjä ja malleja - ilmaiseksi ihan kaikkien käyttöön! Oletpa sitten uudistamassa organisaatiosi sisäisiä prosesseja tai toimittamassa projektia asiakkaalle, voit voittaa tyhjän paperin syndrooman lataamalla mallit projektisuunnitelmiin, prosessi-työpajoihin, RACI-matriiseihin jne Now Createsta. Esitys on interaktiivinen ja sen tavoitteena on näyttää mistä ja miten pääset hyötymään kirjastosta, ja minkälaisia malleja sieltä on ladattavissa. (Huom! Now Createn käyttäminen ei vaadi ServiceNow asiakkuutta)

 

Puhuja: Elina Pirjanti, Program Advisor, ServiceNow

Elina Pirjanti työskentelee ServiceNow:lla Program Advisorina, Success Advisory tiimissä. Asiakkaiden hankkeiden ja tavoitteiden saavuttaminen, ja asiakkaiden menestys on työn keskeisin tavoite. Elina on innokas parhaiden käytäntöjen puolestapuhuja, ja käyttää niitä työssään joka päivä, suunnitellessaan asiakkaiden digitaalisia strategioita, toimintamalleja sekä organisaatoita rooleineen ja prosesseineen.

Webinaarin tallenne tulee katsottavaksi jälkikäteen.

Järjestäjä