itSMF webinaari marraskuu 2020 - 1 - Kaisu Christie

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

9.11.2020

Maksuton webinaari
klo15.00-16.00

itSMF on palvelunhallintaan keskittynyt yhdistys, joka on toiminut jo yli 15 vuotta edistäen palvelunhallinnan parhaiden käytäntöjen edistymistä Suomessa. itSMF järjestää jäsenilleen paljon toimintaa mm. webinaarien, vuosikonferenssien ja valikoitujen aihealueiden erikoistyöryhmien, Special Interest group, SIG -muodossa. itSMF:n toiminnasta voit lukea ja mukaan liittyä osoitteesta www.itsmf.fi.

Kohti jatkuvaa oppimista ja parantamista – OPn muutosmatka kohti ketterää toimintamallia

OP on siirtynyt Ketterän toimintamalliin (Enterprise Agile) vuoden 2019 alusta. Ketterä toimintamallissamme keskiössä on asiakas, ja itseohjautuvat tiimit.

Mitä OP on tehnyt ja oppinut muutosmatkan varrella? Miten tänään pyrimme siihen että henkilöt, tiimit, heimot ja koko organisaatio oppii ja kehittää itseään – ja liiketoimintaamme - jatkuvasti? Onko 70/20/10 tai DevOps avain tähän vai mitä muuta tarvitaan?

Puhuja:

Kaisu Christie, SVP Consumer lending, collateral and Real estate,  OP Financial Group

https://www.linkedin.com/in/kaisuchristie/

Twitter: @kaisuchristie

Kaisu Christie toimii tällä hetkellä Henkilöasiakasrahoitus ja Asumisen Palvelut liiketoiminta-alueen johtajana OP Ryhmässä. Lisäksi hän on hallituksen jäsen: OP Koti Helsinki, OP Asuntoluottopankki, DIAS Oyssä, sekä  mukana American Chamber of Commerce Finlandin  Advisory Board

Kaisulla on globaalia kokemusta liiketoiminnan ja digitalisaation edistämisestä finanssi-, telekommunikaatio-, teknologia- sekä energia-aloilta pienyrityksistä aina monikansallisiin yrityksiin. Hänen sisällään sykkii teknologia tytön sydän, ja joka vapaa ajallaan liikkuu, viettää aikaa perheen kanssa sekä seuraa tiiviisti maailman tapahtumia.

Webinaarin tallenne tulee katsottavaksi jälkikäteen.

Järjestäjä