WEBINAARI: Johtamiskehitysohjelma

Kesto:45 min
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

9.1.2019

Maksuton webinaari
klo14.30-15.15

Johtaminen on vaativa taito, johon lisäksi vaaditaan henkistä kanttia kantaa vastuuta ja paineita, sekä karismaa ja olemusta jonka kauttaa inspiroida ihmisiä nauttimaan työstään ja ylitää heidän omat odotukset. Hallinnon rooli on johtajuudessa vuosi vuodelta vähenemässä ja siksi me keskitymme luomaan henkisesti vahvoja ja tietoisia uuden ajan johtajia, jotka sisäistävät sen, että yhtiön tulos ei ole kiinni vain vanhanaikaisista parametreistä kuten tuotosta, vaan siitä miten organisaatio kokonaisuudessaan saadaan toimimaan orgaanisesti yhdessä. Johtajille opetetaan miten johtamistaitoa voi kehittää tähän suuntaan ja mikä sen rooli on orgaanisesti toimivan yhtiön luomisessa. Maailma ei ole enään vain isojen kaavojen ymmärtämistä, ajat muuttuvat ja tänä päivänä ja tulevaisuudessa jokainen, pieninkin osa-alue, voi olla elintärkeä jatkuvuuden kannalta.

Kohderyhmä:

Korkein johto, johtohenkilöt, yrittäjät, tulevat johtajat (high potential)

Sisältö:

Leadership Skills Box (Hard and Soft Skills) 

Käydään läpi Johtajan Taitopakki, mitä siihen kuuluu ja miten sitä kehitetään. Lisänä simulaatiopohjaisia harjoituksia, joilla esim. harjoitellaan neuvottelutaitoja, kommunikointitapoja. 

  • Miksi Soft Skills konsepti on niin tärkeä uuden ajan johtamisessa ja tulevaisuuden menestyvissä yhtiöissä
  • Miten kehitän itseäni ja miten minun kannattaisi itseni ja sen kautta organisaation jatkuvaan kehitykseen suhtautua 

Emotional Intelligence in Leadership (Build Charisma and Inspiration) 

Käydään pintapuoleisesti läpi syväjohtaminen ja miten oman arvomaailman kehitys vaikuttaa johtamistaitoon ja miten sillä inspiroidaan ihmisiä. 

  • Mikä on Emotional Intelligence käsitteenä ja käytännössä
  • Emotional Intelligence in Leadership ja miten sillä tuetaan organisaatiota
  • Olenko siis tietoinen johtaja? 

Road to Impact and Change Leadership (My Journey) 

Käydään läpi johtamisen tärkeimpiä perusteita ja luodaan katsaus osa-alueisiin, jotka vaikuttavat tuottavuuteen, jatkuvuuteen, tehokkuuteen ja muutoksentekoon.

  • Miten näen oman organisaation ja miten minun tulisi nähdä oma organisaatio, työkaluna OHD Platform
  • Pelko ei kuulu johtamiseen, miten voin olla #BeTheChange ja miksi minun pitäisi?
  • Mikä on yhtiön "luuranko" ja miten päästään ‘Seamless Lean’ tilaan Fusion-Ops periaatteiden kautta 
  • Miksi tietoinen ja laajan kokonaiskuvan omaava johtaja pärjää paljon paremmin kuin vanha ei dynaaminen roolipohjaiseen ajatteluun takertuva johtaja

Webinaarin puhuja: Niklas Christides

eimg__fdc0632d5adb05608fa64b2c7ee6ff1c.jpeg

Niklas on työskennellyt useissa korkean profiilin ja paineen alaisissa muutosympäristöissä erityisesti UK:ssa, hänellä on hyvin laajakatseinen tapa katsoa yhtiöitä ja niiden toimintaa, minkä avulla hän löytää helposti kehitettäviä osa-alueita tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseski. Niklas on työskennellyt pitkään lean ympäristössä Rolls-Royce:in kanssa, erityisesti keskittyen siihen miten lean toimintamentelmiä voidaan hyödyntää osana kokonaisvaltaista operatiivista toimintaa. Niklas johti Royce-Royce:illa Business Management toimintoa ennekuin siirtyi omatoimisen konsultoinnin pariin yli 5 vuotta sitten. Vankka kansainvälinen kokemus ja syväjohtamisen erikoistuntemus valmennuksen kautta tekevät Niklaksesta tehokkaan muutosvalmentajan.

TÄHÄN WEBINAARIIN LIITTYVÄ KOULUTUS

TÄÄLTÄ LÖYDÄT KAIKKI KOULUTUKSEMME

Järjestäjä