Liiketoiminnan ketteryyden mittaaminen SAFe Flow -mittareilla

Kesto:30 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

11.4.2023

Maksuton webinaari
klo11.00-11.30

Tämä webinaari käsittelee Mik Kerstenin luomaa 'Flow - viitekehystä'. Viitekehys tarjoaa viisi virtausmittaria, joita voidaan soveltaa virtauksen eri osa-alueiden mittaamiseen ja parannusmahdollisuuksien havaitsemiseen. Mittareiden avulla voidaan mitata liiketoiminnan ketteryyden kannalta tärkeitä asioita. Liiketoiminnan ketteryys antaa organisaatiolle kyvyn vastata nopeasti markkinamuutoksiin ja uusiin mahdollisuuksiin. Webinaari soveltuu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita Scaled Agile Frameworkin (SAFe) käyttöönotosta ja liiketoiminnan ketteryyden mittaamisesta. Luvassa myös jännittäviä uutisia SAFesta!

Webinaarin esittää: 

Virpi Rowe
Managing Director, SAFe SPCT

Virpi on kokenut agile valmentaja, joka on luotsannut yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioita kohti asiakaslähtöistä ja ketterää ajatusmallia jo yli kymmenen vuoden ajan. Virpi tarttuu toimeen, saa muutoksen liikkeelle ja auttaa ylläpitämään sitä kokeilujen kautta, varmistaen että liike suuntaa kohti tavoiteltua visiota.

Virpi on pidetty ja osaava kouluttaja, sekä yksi vain noin sadasta maailman SAFe SPCT - sertifioiduista kouluttajasta. Virpin pitkä kokemus tarkoittaa, että hän löytää yhteisen sävelen niin johdon kuin asiantuntijoiden kanssa läpi organisaation.

Järjestäjä